*Nettavisen* Økonomi.

Satser enda mer mobilt

Leif Aarthun Ims,Administrerende direktør Altibox as Foto: (Altibox as)

Altibox lanserer appen «Chill» og ny nett-tjeneste.

Som første leverandør i Norge tilbyr Altibox sine kunder tv-opplevelsen og filmleie på alle skjermer uansett hvor du befinner deg. Det nye produktet «Chill» er tilpasset vår stadig mer mobile mediehverdag.

Med «Chill» får du tilgang til tv-kanaler og filmleie både på PC/Mac, nettbrett og smarttelefoner. Få med deg NRK-nyhetene på fjelltur på vidda, og dropp finjusteringen av tv-antennen på sørlandshytta. Når du føler senga kalle og fortsatt har en halvtime igjen av filmen på fjernsynet i stua, kan du ta med deg iPad-en til senga og se resten av filmen du har leid der. Med «Chill» kan du se det du vil når du vil, melder Altibox i en melding.

Les også: Altibox har rundet 250.000

Tjenesten sørger for at du får best mulig bildekvalitet avhengig av båndbredden din. Deler av tjenesten vil være gratis. Tilpasningen for PC/Mac forventes å være klart for forbrukerne allerede i oktober, mens nettbrett og smarttelefoner vil komme fortløpende.

- Våre kunder skal kunne forvente at vi er i tet i den teknologiske utviklingen. Det at vi er først ute med et slikt produkt viser at lever opp til disse forventingene, sier Leif Aarthun Ims, administrerende direktør i Altibox i meldingen.

Les også: Ga etter for Facebook-aksjon

- Mobilitet blir et stadig viktigere stikkord hos medieforbrukere. Det de kan se på den store tv-skjermen fra sofakroken hjemme ønsker de også å kunne se på en liten skjerm på vei til jobb eller på venterommet hos tannlegen, legger han til.

Forutsetningen for å bruke «Chill» er at du er Altibox-kunde og har minimum Altibox’ basispakke for tv.

- Dette er første steg på veien mot noe som kommer til å bli medieframtiden, understreker Ims i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag