NA24.no

Synnøve Skarbø er reporter i Winter Wipeout.
Synnøve Skarbø er reporter i Winter Wipeout. Foto: Vatnøy Lillian (TVNorge)

Satser på «kald» Wipeout

TVNorge klare med ny runde av publikumsfavoritt.

Seertallene gjorde et byks da vinterutgaven av Wipeout ble lansert i USA. Onsdag er det duket for den hjemlige utgaven av Winter Wipeout på TVNorge.

Publikumsfavoritten Wipeout er tilbake på TVNorge – denne gang i vinterskrud. Verdens største og villeste hinderløype er nå enda mer krevende for deltakerne, som ikke bare må håndtere vann og røde baller, men også snø, is og utagerende skiheiser.

- Vi later som det er midtvinters, men det er jo ikke det. Det er 28 grader i Argentina og jeg holder på å svette i hjel, sier Synnøve Skarbø, reporter i Winter Wipeout i en melding. Skarbø er for anledningen ikledd boblevest i sommervarmen. Snømenn, skiheiser, hvite bakker og varmestua fra helvete møter publikum, som kan vente seg enda sprøere fall i denne runden.

12 millioner så amerikansk premiere
Amerikanske TV-seere har allerede felt dommen over Winter Wipeout, og på det meste fulgte hele 12 millioner seere vinterutgaven av det oppsiktsvekkende gameshowet da det hadde premiere 6. januar i fjor på ABC.

Utegående reporter Synnøve er, som alltid, til stede som mental krykke for de engstelige deltakerne. Også på holkeføre.

- Vi har selvfølgelig beholdt publikumsfavoritten – de røde ballene. Ellers er alt splitter nytt i Winter Wipeout. Vi kan love dere helt sinnssyke øvelser og deltakere som tydeligvis blir mer og mer hemningsløse for hvert år som går, sier reporter Synnøve Skarbø i meldingen.

Ivrig sportsredaksjon
Nytt av året er også TVNorges ferske sportsredaksjon.

Prestasjonene blir i år vurdert av Johan Sebastian «Ballern» Birk, den mest meriterte Wipeout-deltakeren i norgeshistorien, skal man tro kommentatoren selv. Han deler studio med den entusiastiske gull-patrioten Emma Sofie Ellefsen, som skal heie nordmennene fram til seier. Annema Kjørsvikvatn, som er født inn i en familie som har lang tradisjon med Wipeout-deltakelse, er tredje kommentator, mens laget kompletteres av Rolf Petter Ørland, som ser på Winter Wipeout som den perfekte kombinasjon av idrett og glede.

Winter Wipeout har premiere på TVNorge onsdag 25. januar klokka 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere