Satser tungt på applikasjoner

Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud.

Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud. Foto: Applaud

Nordialog satser med prisvinnende utviklingsmiljø.

Nordialog Stavanger og Melvær&Lien Idé-entreprenør har startet teknologiselskapet Applaud. Målet er å bli en ledende leverandør av forretningskritiske og verdiskapende applikasjoner i Norge.

Nordialog Stavanger er det ledende selskapet i Nordialog-kjeden, og en av Norges største leverandører av Telenor sine produkter og tjenester. Melvær&Lien framstår i dag som et av de toneangivende innovasjons- og kommunikasjonsmiljøene i regionen og har utviklet en rekke applikasjoner, blant annet prisvinneren for Norges Expo-paviljong i Shanghai.

Samler spisskompetanse
- Vi satser tungt med nøkkelmedarbeidere fra begge selskap, både med tanke på ren utvikling og forretningsforståelse. Hvor andre selskaper benytter seg av utviklingsmiljøer i andre land, har Applaud prisvinnende kompetanse sittende i Stavanger. I tillegg har vi tilgang på kreative krefter fra Melvær&Lien som skal bidra med dramatisering av applikasjoner, sier Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud i en melding.

Martinsen har bakgrunn som salgssef i Nordialog Stavanger.

Forventer stor etterspørsel
2005 etablerte Melvær&Lien teknologiselskapet Mixmaster Solutions som har utviklet den tekniske løsningen som ligger til grunn for applikasjonene fra Applaud.

- Vi skal tilby applikasjoner for smarttelefoner og lesebrett under mottoet ”Proffe apps for proffe kunder”. Som en av landets største forhandlere av kommunikasjonsløsninger sitter Nordialog på en enorm kundeportefølje – som nettopp etterspør våre produkter, avslutter Martinsen i meldingen.

Applaud starter formelt opp i dag, mandag 15. august og deler kontorer med Melvær&Lien i Stavanger sentrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.