NA24.no

Satser tungt på applikasjoner

Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud.
Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud. Foto: Applaud
Nordialog satser med prisvinnende utviklingsmiljø.

Nordialog Stavanger og Melvær&Lien Idé-entreprenør har startet teknologiselskapet Applaud. Målet er å bli en ledende leverandør av forretningskritiske og verdiskapende applikasjoner i Norge.

Nordialog Stavanger er det ledende selskapet i Nordialog-kjeden, og en av Norges største leverandører av Telenor sine produkter og tjenester. Melvær&Lien framstår i dag som et av de toneangivende innovasjons- og kommunikasjonsmiljøene i regionen og har utviklet en rekke applikasjoner, blant annet prisvinneren for Norges Expo-paviljong i Shanghai.

Samler spisskompetanse
- Vi satser tungt med nøkkelmedarbeidere fra begge selskap, både med tanke på ren utvikling og forretningsforståelse. Hvor andre selskaper benytter seg av utviklingsmiljøer i andre land, har Applaud prisvinnende kompetanse sittende i Stavanger. I tillegg har vi tilgang på kreative krefter fra Melvær&Lien som skal bidra med dramatisering av applikasjoner, sier Karl Einar Martinsen, daglig leder i Applaud i en melding.

Martinsen har bakgrunn som salgssef i Nordialog Stavanger.

Forventer stor etterspørsel
2005 etablerte Melvær&Lien teknologiselskapet Mixmaster Solutions som har utviklet den tekniske løsningen som ligger til grunn for applikasjonene fra Applaud.

- Vi skal tilby applikasjoner for smarttelefoner og lesebrett under mottoet ”Proffe apps for proffe kunder”. Som en av landets største forhandlere av kommunikasjonsløsninger sitter Nordialog på en enorm kundeportefølje – som nettopp etterspør våre produkter, avslutter Martinsen i meldingen.

Applaud starter formelt opp i dag, mandag 15. august og deler kontorer med Melvær&Lien i Stavanger sentrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere