NA24.no

Morgenshow på Radio Norge
Morgenshow på Radio Norge (SBS Radio)

Schau gjør comeback

Sist oppdatert:
Geir «Glenn Rodney» Schau med nytt morgenshow på Radio Norge.

Schau var også programleder på kanalen før SBS Radio kom inn på eiersiden og da den fortsatt het Kanal 24. Han kommer nå fra NRK P1s «Reiseradioen».

Sammen med standupkomiker Øyvind Loven og skuespiller/programleder Henriette Lien. Lien har blant annet ledet danseprogram i søsterselskapet TVNorge.

- Vi starter et morgenshow med to menn og en dame, får håpe vi ikke blir saksøkt, sa konstituert administrerende direktør Tommy Gaustad i SBS Radio da de nye programlederne ble presentert i morges. Han viste til søsterkanalen TVNorge som i disse dager er i retten for å forsvare sitt matprogram mot plagiatanklager.

Morgenklubben med Loven & Co skal gå direkte på Radio Norge mandag til og med fredag fra 06:00 til 10:00 og har premiere førstkommende mandag.

- Siden lanseringen av Radio Norge i april 2008 har vi fokusert på å skape et solid musikkfundament samt oppfylle konsesjonsforpliktelsene. Nå er vi klare til å ta Radio Norge videre til neste nivå med Øyvind Loven, Geir Schau og Henriette Lien. Jeg har stor tro på at denne talentfulle programledertrioen kommer til å skape sterke radioøyeblikk i tiden som kommer, sier Sigurd Vedal, programdirektør i Radio Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere