NA24.no

Screenplay ansetter ny utvikler

Camilla Kjelstrup Larssen har nettopp begynt som utvikler i Screenplay.
Camilla Kjelstrup Larssen har nettopp begynt som utvikler i Screenplay. Foto: Screenplay
Henter fra NRK.

Camilla Kjelstrup Larssen har nettopp begynt som utvikler i Screenplay det skriver Screenplay i sin blogg.

Hun har gått på dataingeniør-studiet ved Høgskolen i Buskerud avdeling Kongsberg, bedriftsøkonomi ved Høgskolen i Buskerud avdeling Drammen, og studert Multimedia Computing ved Universitetet i Sunderland i England. Camilla har erfaring fra Gyldendal og NRK. I NRK har hun vært ansatt de siste 4 årene med den morsomme tittelen overingeniør.

- Vi synes det er flott at Camilla har valgt å begynne hos oss. Camilla sin kompetanse er en viktig brikke for at vi skal kunne levere bredere innenfor digitale flater, samt styrke vårt fokus ytterligere på å utvikle kommunikasjonsløsninger som involverer og engasjerer målgruppen til å bruke tid på merkevaren; i de kanaler som gir best effekt, sier daglig leder Ole Petter Holen i Screenplay.

Grunnen til at valget falt på Screenplay, er fordi selskapet har en god portfølje og har en klok strategi om å sette digitale flater i fokus for kommunikasjonsløsninger, sier Camilla.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og skal møte nye utfordringer med åpne armer, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere