Se hva vi fant på internett

Foto: (Izismile.com)

Hva tror du vi har funnet frem denne uken?

29.01.10 09:33

Vi begynner denne uken med et spill som virkelig kan gjøre deg forvirret, nemlig førstepersons Tetris!

Vi kjenner alle til de mest grunnleggende smileyene for å vise følelser på internett, men japanerene har som vanlig dratt hele fenomenet litt ekstra langt. :S

Blast Master er spill der du ved hjelp av dynamitt skal starte en kjedeeksplosjon som fjerner alle de små dingsene på brettet. Vanskeligere enn det høres ut som!

Den verste kulda er kanskje over, men det hindrer oss ikke i å lenke til et genialt lite spill som foregår i kaldere strøk.

Og når vi først er inne på snø: Folk gjør fryktelig mye dumt.

Og når vi først er inne på denne mannen som gjør narr av nettvideoer, la oss ta en titt på folk som bare er idioter på nett.

At det skjer mye rart i USA kommer neppe som noen overraskelse på noen, men denne historien om det amerikanske rettsvesenet er i overkant absurd - men skal visstnok være sann.

Pictogrid er et merkelig lite spill der du bare skal flytte rundt på noen bokser for å gjenskape et mønster. Minner i grunn litt om en Rubiks kube i 2D.

Stomp har gjort det til en stor greie å lage mye bråk med dagligdagse ting. Disse ungdommene har tenkt i samme baner, og funnet ut at en bil også lager ganske mange lyder.

Ah, husker du tilbake til den første gangen? Ja, den aller første gangen? Hadde det ikke vært greit å ha sett en slik video først?

Jeg har hørt om keiserens nye klær, men dette produktet tror jeg virkelig tar kaka!

Svensker altså.. svenske ...

Huje er en liten geleball som du kan være med på eventyr. Ja, altså omtrent av typen Super Mario hadde – bare ikke helt ...

Bildet på toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bildespesialen.

Vi avslutter denne uken med en trommesolo litt utenom det vanlige.

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.