NA24.no

(Fishki)

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Nesten alt vi har funnet frem denne uken er det andre lesere som mener du bare må se!

I løpet av de siste par-tre ukene har tipsene til denne spalten rent inn som aldri før. Derfor har vi samlet noen av de aller beste tipsene i denne artikkelen!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Flott stil!
Vi begynner med en trommeslager, som strengt tatt ser ut til å tilhøre et danseband som også liker å spille coversanger, som... hvordan skal jeg si dette? Har en litt spesiell stil!

Å vente på bussen blir sannsynligvis langt mer spennende i dette busskuret.

Gå tur med katten?
Ved siden av ergometersykkel, er tredemølle noe av det aller kjedeligste jeg kan tenke meg når det kommer til trening. Dette begynner å nærme seg dyremishandling tror jeg .

Ryktene skal ha det til at denne musikkvideoen ikke er en parodi. Jeg sliter veldig med å tro på det!

Et hopp jeg ikke hadde kopiert
For et par uker siden hadde vi en video med noen av de mest imponerende hoppene av forskjellige slag. En leser mener derimot at denne videoen manglet på den listen - og det kan jeg nok si meg enig i.

Det har blitt populært med artikler av typen «ukens dummeste skilt». Denne lappen med åpningstider er muligens laget med det mål for øyet å havne i en slik artikkel...

Oi da!
Jeg skjønner ikke en kløyva ord av hva denne dama sier, men det er ikke vrient å forstå at noen dummer seg veldig ut i denne videoen!

Programmer som LA Ink har fått populariteten til tatoveringer til å skyte til himmels, men du skal være ganske sikker på hva du gjør før du setter noe som dette på ryggen - og vi koster på oss en liten advarsel om at dette ikke er direkte delikat.

Show-off!
Å lage spesialeffekter har blitt en relativt enkel oppgave med moderne programvare, men det betyr ikke at det blir mindre moro å se amatører vise frem hva de har klart - særlig når det gjøres så bra som disse to eksemplene.

Vi har hatt bilder av noen flotte gravstener tidligere, og denne nærmer seg toppen av vår favorittliste!

Studentene slår til igjen
Folka bak student-TV-en Apropos har slått til igjen. Denne gangen har de laget en ganske kostelig sommerhit-parodi på den nesten allerede parodiske «Dette er livet».

Slik som dette har du aldri sett vår kjære Ronald McDonald tidligere.

Hvordan får han det til?
Om du har litt tid til overs i helga, så foreslår jeg at du forsøker å kopiere dette trikset!

Tilskuerne setter ikke pris på folk som bruker skitne triks i sykkelkonkurranser!

Ehm...?
Av og til lager nordmenn videoer som de legger ut som jeg bare tenker «hva i ..... er det de røyka da de kom på dette?»

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Årets sommersang?
Vi avslutter denne uken med en musikkvideo som av litt uklare årsaker har seilet frem som en av sommerens radiofavoritter i USA. Sangen er flere år gammel, men noen mektige mektige musikkpersoner som muligens ikke har så veldig positive følelser til x-en etter en liten «fling» har nok dratt den frem fra en støvete boks. Den kan fort bli sommerens store hit. (Vi har sporet den tilbake til 2007, mens musikkvideoen bare er et halvt år gammel...)

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere