NA24.no

Se Jon Bing ta av

Sist oppdatert:
Drar til «cyberspace».

For noen uker siden var en Telenor-film på lufta med forfatter Roy Jacobsen som undret seg over hvordan verden har forandret seg og om ting var lettere før eller ikke.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Mange sier at dette er noe helt annet fra Telenor, så sånn sett har vi nådd målet med filmen, sier rådgiver Anders von Krogh i Dinamo til NA24 Propaganda.

- Det at ting forandrer seg blir ikke alltid til det verre.

Tirsdag er oppfølgeren klar. Der er Roy Jacobsen byttet ut med professor Jon Bing, som undrer seg over hvor vår kollektive hukommelse blir av i en digitalisert hverdag.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Gruppen i Dinamo som har jobbet ut den nye filmen er kreativ leder og tekstforfatter Ivar Vereide, art director Henrik Sæther, rådgiver Anders von Krogh, prosjektleder Ingunn Kristensen og byråprodusent Tonje Østbye. Produksjonsselskap har vært 4,1/2 med regissør Marius Holst og produsent Håkon Øverås i samarbeid med Storm Studios: (vfx & animasjon), Toxic (3d packshot), Qvisten (Pop-up modell).

Ansvarlige hos Telenor er markedsdirektør Runar Pahr Andresen, Hege-Cecilie Hildeng og Jannicke Bache-Wiig.

Se filmen her:

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere