Gå til sidens hovedinnhold

Se og Hør beklager Tone-bilder

Se og Hør beklager at de har trykket snikbilder av Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie.

(SIDE2): I en sak, signert sjefredaktør Harald Haave, beklager han sommerens bilder av Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

– Beklager krenkelse
Under tittelen «Unnskyld, Tone og Aksel» skriver Harald Haave;

«I sommer har Se og Hør hatt en rekke artikler om Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie. Paret har reagert på at de er blitt avbildet i situasjoner som oppfattes som private. Se og Hør beklager at vi har krenket de to.»

Visste ikke at de ble fotografert
Under sommeren trykket Se og Hør flere reportasjer om forholdet mellom Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie før de to hadde bekreftet at de var et par. Reportasjene ble illustrert med bilder fra Oslo og fra parets ferietur til utlandet, og var tatt på god avstand. Damli Aaberges manager, David Eriksen, har sagt at hans artist ikke ante at hun ble avfotografert.

Vurderte søksmål
Til slutt fikk Tone Damli Aaberge nok.

– Sammen med Tone og advokat vil jeg vurdere søksmål. Tone er utrolig sint og opprørt over måten Se og Hør har opptrådt på. Dette har pågått i seks uker, sier Eriksen. Han kaller oppslagene til kjendisbladet for paparazzibilder, sa Eriksen til Side2. Bildene ville også bli klaget inn for Pressens faglige utvalg.

LES MER:Tone og Aksel raser mot snikfotografering

Etter å ha blitt fulgt av Se og Hør i hele sommer, valgte Aksel Hennie å ta med seg Tone Damli Aaberge på årets Amanda-utdeling under filmfestivalen i Haugesund.

LES MER: Nå er det offisielt

Det har ikke lyktes Side2 å komme i kontakt med David Eriksen.

- Jeg har ingen ytterligere kommentar annet enn det som står på trykk, sier sjefredaktør Harald Haave til Side2.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto