NA24.no

Seertallene stuper for Odd-Bjørn Hjelmeset

Foto: Mari Ravndal (Mastiff/TV 2)
Sist oppdatert:
Ekspedisjonen i motbakke på skjermen.

TV 2 klarer ikke å snu de dårlige seertallene for «Ingen grenser». Programmet mistet over 70.000 seere onsdag kveld. Det viser de foreløpige seertallene for den tidligere TV-suksessen.

Etter premieren forrige onsdag innrømmet TV 2 at programmet «hadde fortjent enda flere seere». Så langt ser det dårlig ut.

Hentet fra NRK

På premieren hadde «Ingen grenser» 344.000 seere. Onsdag var det altså 273.000 seere som så programmet.

Langrennsløper Odd-Bjørn Hjelmeset er ekspedisjonsleder i årets sesong av «Ingen Grenser». Han leder elleve deltakere med ulike funksjonsnedsettelser i vestlandsk natur. Målet er toppen av Norges tredje største isbre, Folgefonna.

Har du nyhetstips? Tips Nettavisen!

Programmet er basert på den britiske TV-serien «Beyond Boundaries». Det er produsert to sesonger av serien sendt på NRK, mens den tredje sesongen går nå på TV 2. I de to første sesongene var Lars Monsen ekspedisjonsleder.

- «Stjernene på slottet» ødelagte for Hjelmeset

«Ingen grenser» har vært en av de mest populære programmene på NRK med seertall på over én million.

Flere TV-eksperter Nettavisen har snakket med uttrykker skuffelse over seertallene, men ønsker ikke å kommentere utviklingen før det foreligger endelig tall.

- Vi får gi programmet litt tid og se om det tar seg opp. «Stjernene på slottet» har nok ødelagt litt for TV 2 i dette tidsrommet, sa Morten Wiberg, TV-ekspert i Carat, til Nettavisen forrige onsdag.

Hva synes du om programmet? Si din mening i kommentarfeltet!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere