Gå til sidens hovedinnhold

Sender direkte fra finalefest

TVNorge inviterer seerne med på finalefest.

Når 71° nord-finalen sendes på TV mandag kveld, kan seerne følge deltakernes reaksjoner direkte på nett.

Åtte av ti mellom 18 og 24 henger på internett samtidig som de ser på TV, ifølge ferske tall fra InFact. Dette er noe av bakgrunnen for at TVNorge.no vil sende direkte video, nettprat og stillbilder fra finalefesten for 71° nord, med egen programleder og intervjuer med deltakerne.

- Seerne får med seg både spenningen på TV samtidig som de kan følge reaksjonene til deltakerne på direkten. Vinneren har måttet holde på denne hemmeligheten helt siden innspillingen i mai, så det er mye spenning som nå utløses, sier kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge i en melding.

Live fra finalefest
Det er første gang seerne får være med på finalefesten på denne måten, og TVNorge oppfordrer seerne til å stille spørsmål til gjestene i livestudio via chat og Facebook.

- TVNorge utforsker stadig nye måter å utvide TV-opplevelsen på, og flerskjerm-trenden er spesielt interessant. Vi ønsker å hente nye erfaringer i samspillet mellom TV og nett ved bruk av parallelt innhold på TV og sosiale medier, sier Bergestuen i meldingen.

Ikke første gang
Det er ikke første gang TVNorge satser på et slikt samspill. Allerede under førstesesongen av Big Brother i 2001 var det aktiv bruk av direktevideo og nettprat. Likevel har ting modnet både på nett og på TV siden den gang.

- Utviklingen skjer fort, og det er ingen tvil om at TV-opplevelsen over tid vil bli mer sosial. Derfor er dette et spennende område å utforske for oss, og noe vi vil leke mer med framover, sier Svein Tore Bergestuen i meldingen.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken