Gå til sidens hovedinnhold

Sender TV-program på radio

Lager Norges første TV-podcast.

Gøy på landet blir det første norske TV-programmet til å få sitt eget liv på radio. – 2 måneder på buss med 20 giftekåte kvinner får ikke plass i 40 timer med TV. Vi sitter igjen med alt for mange gode historier til at disse skal gå tapt, sier programlederne for Gøy på landet, Fridtjof Nilsen og Alexander Nyhagen.

- Dette er gøy
– Det finnes radioprogrammer som har blitt til TV, men så vidt jeg vet er det første gang et norsk TV-program blir til et radioprogram, og det er jo litt gøy, sier Alexander Nyhagen som sammen med Fridtjof Nilsen loser 20 single byjenter gjennom bygde-Norge i Gøy på landet på TVNorge, i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

I første episode av det nye podcast-programmet får vi blant annet høre om da Fridtjof slo opp med en dame samme dag som hun begravde morfaren sin, og hvordan de to guttene ble venner da Alexander fikk panikkangst om bord på et fly.

– Som alle andre er det ikke alt vi er like stolte over, men det er ofte de pinlig ærlige historiene som blir de morsomste. På en buss med 20 verpeklare kvinner skjer det mye, både pinlig og morsomt. Men vi skal også utlevere oss selv, for de beste podcastene er personlige og nære. I tillegg blir det selvsagt flust av ulike tanker og hendelser fra Gøy på landet som TV-seerne ikke får se i selve programmet, sier Fridtjof Nilsen i meldingen.

Stort i andre land
Men det er ingen forutsetning at du må ha sett på Gøy på landet for å få noe ut av podcasten, mener Nilsen.

– Mest av alt gjør vi dette fordi vi synes det er gøy. Podcastfenomenet er veldig stort i andre land, som for eksempel Sverige, England og USA, og vi synes det er morsomt å være de første som lager noe slikt til et TV-program i Norge, sier Nyhagen.

– Vi skal dele på hemmeligheter fra en buss med damer. Det er jo interessant i seg selv. Og kjenner jeg min makker rett, og det gjør jeg, så blir det nok også både pinlige og interessante anekdoter fra hverdagen, avslutter Nilsen.

Episoden publiseres på TVNorges nettsider etter Gøy på landet er sendt torsdag kveld.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget