*Nettavisen* Økonomi.

Siste kveld med gull-paret

Humordronningen rørt til tårer da hun forlot Nytt på nytt.

27.04.07 09:47

Fredagskvelden byr på hittil siste sjanse til å få sett NRKs største seermagneter, Anne-Kat. Hærland og Fredrik Skavlan.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Torsdag spilte Anne Kat. inn sin siste episode av humorprogrammet Nytt på nytt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: NRK-foto Ole Kaland

Savn
- Jeg kommer til å savne det, sier Anne-Kat. Hærland til Verdens Gang.

Etter opptaket torsdag skulle programleder Jon Almaas og Knut Nærum bli med hjem til Anne-Kat. og drikke vin. Og ingen av dem har til hensikt å kjøre bil fredag morgen.

Samtidig er det avslutningskveld for «Skavlan» fredag.

Gjennom de ni årene Først & sist har blitt vist på NRK, har programmet hatt en lang rekke prominente gjester. Flere av dem synes det er vemodig at programmet nå er slutt.

- Du finner ikke noe annet land hvor en fjerdedel av befolkningen sitter og ser på det samme programmet fredag etter fredag, sier SVs Erik Solheim til Dagbladet.

- Det er sikkert fornuftig av Skavlan. Det er lurt å gi seg før kritikken blir for overveldende. Slik er det med alle konsept, det er en tid for alt, sier høyrepolitiker Kristin Clemet.

Ser fram til fri
Nå ser Anne-Kat. Hærland fram til å ha fri på onsdager og torsdager. De dagene har vært fullt opptatt i åtte år. – Jeg skal ikke slutte å lese aviser, men jeg kan lese dem uten å måtte lage vitser av overskriftene. Nå kan jeg bare le av dem, sier Hærland til VG.

Anne-Kat. skriver på ei bok som kommer til høsten og skal ellers på turné med sin en-kvinneshow Tatt av vinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.