NA24.no

Statssekretær Ole Berget går fra Siv Jensen til First House.
Statssekretær Ole Berget går fra Siv Jensen til First House. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Sivs talerør går til First House

Sist oppdatert:
Statssekretær Ole Berget har fått ny jobb.

First House melder at de har hentet inn Ole Berget, tidligere statssekretær i Finansdepartementet og mangeårig ansatt i Fremskrittspartiets stortingsgruppe.

- Vi er glade over å ha fått en av Norges fremste rådgivere innen samfunn og kommunikasjon på laget, sier administrerende direktør Per Høiby i First House i meldingen.

Berget var statssekretær i vel et år, fra dannelsen av regjeringen i oktober 2013 og til oktober i år. Før dette var han kommunikasjonsrådgiver for Frps stortingsgruppe og pressekontakt for Siv Jensen.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i FrP, men nå ønsket jeg nye utfordringer på utsiden av politikken. Det å få muligheten til å jobbe i næringslivet med kommunikasjon, strategi og samfunnsprosesser ser jeg virkelig fram til. First House er i mine øyne landets ledende rådgivingsselskap i bransjen. Jeg ser frem til å jobbe med mange dyktige kolleger med bred og unik kompetanse, både fra samfunnsliv og næringsliv, sier Berget i meldingen.

Det skal vurderes om Berget må ilegges en karantene før han starter i sin nye jobb. 

- Vi mener det er positivt med kompetanseutveksling mellom politikk og næringsliv og at erfarne og dyktige mennesker kan veksle mellom forskjellige jobber i samfunnet. Vi mener det derfor er riktig og viktig at overganger mellom politikk og næringsliv følger bestemte regler, sier Høiby.

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere