*Nettavisen* Økonomi.

Sjekk årets verste utsagn

Kjent finansmann sto bak det som er kåret til fjorårets verste utsagn. Se hva han sa.

10.01.08 20:52

Øystein Stray Spetalen har fått prisen for påstanden om at «Asia har ikke religion».

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Også Spetalens motstander og Dagblad-redaktør Anne Aasheim kommer høyt opp på listen, som den norske avdelingen av StatementBank har satt sammen.

Aasheim tar den norske andreplassen med utsagnet «Hvis du snakker om den fordummende journalistikken som avisen drev med på nittitallet, har vi forlatt den. Det gjorde vi for ett år siden.» Det ble Aasheim sitert på i 2007.

Årets beste norske utsagn er det journalist Gunnar Kagge som er kreditert i et spørsmål til sin bror, forlegger og polfarer Erling Kagge. «Jeg må jo stille spørsmålet om hva en som har dratt alene til Sydpolen har å tilføre et foredrag om teambuilding».

Den kinesiske bonden Wu Mingfa tar førsteplassen i klassen for verdens beste statement: «Hvis vi har muligheten til å sende en satellitt til månen, hvorfor er det så vanskelig å sende alle korrupte tjenestemenn i fengsel?»

StatementBank er en database som samler en organisasjons beste statements på ett sted. Det er 18 StatementBank-redaktører i Norge. StatementBank er utviklet av kommunikasjonsbyrået Talk StatementBank i Oslo.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.