NA24.no

Skal «freshe» opp Norge

Verdensstjernene Trinny og Susannah har tatt hele verden med storm med sitt nyeste TV-konsept, Trinny & Susannah¿s Makeover Mission. I januar kommer de til Norge, og prosjektleder for FEM, Nina Lorgen Flemmen, gleder seg.
Verdensstjernene Trinny og Susannah har tatt hele verden med storm med sitt nyeste TV-konsept, Trinny & Susannah¿s Makeover Mission. I januar kommer de til Norge, og prosjektleder for FEM, Nina Lorgen Flemmen, gleder seg. Foto: FEM
Sist oppdatert:
FEM lager en norskprodusert utgave av Trinny & Susannah.

Verdensstjernene Trinny og Susannah har tatt hele verden med storm med sitt nyeste TV-konsept, Trinny & Susannah’s Makeover Mission. I januar kommer de til Norge, og prosjektleder for FEM, Nina Lorgen Flemmen, gleder seg.

- Trinny & Susannah er utrolig gode på å se folk, og til å plante en solid dose selvtillit i menneskene de møter. De lager stylingprogrammer som handler om mye mer enn klær – det handler like mye om å få deltakerne til å se og framheve sine positive sider. Dette er makeover gjort med hjertet, sier Flemmen i en melding.

Bakgrunn fra BBC
Så langt har Trinny & Susannah blant annet tatt for seg Australia, Belgia, USA og Sverige. Nå står Norge for tur, idet TVNorges kvinnekanal FEM på nyåret lager en norskprodusert utgave av serien. Den norske tittelen blir Trinny & Susannah – oppdrag Norge.

- Trinny og Susannah er to svært inspirerende programledere med sterk motefaglig tyngde. De er ujålete og morsomme, samtidig som de tar makeover-oppgaven på alvor. At de har laget TV for BBC og ITV, er i seg selv et kvalitetsstempel, sier Nina Lorgen Flemmen i meldingen.

Internasjonale stjerner
På nyåret skal moteguruene besøke norske byer og tettsteder i jakten på kandidater med stilmessige utfordringer.

- Det er faktisk en liten sensasjon at de kommer hit til Norge og skal ta for seg den norske klesstilen – det er snakk om TV-stjerner av internasjonalt format, sier Flemmen i meldingen.

I tillegg til å lage TV, har Trinny og Susannah skrevet flere bøker om styling. Duoen har også opptrådt som moteeksperter på The Oprah Winfrey Show og BBC.

Trinny & Susannah – oppdrag Norge skal vises på FEM gjennom ti uker våren 2012.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere