NA24.no

Skal hjelpe deg til Facebook-suksess

Foto: Dominic Lipinski (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Arrangerer Facebook-samling på Hamar.

Fem av Norges mest respekterte eksperter på sosiale medier samles i Vikingskipet på Hamar 12.mai for å lære bedrifter hvordan de best skal kommunisere på Facebook for å tiltrekke seg kunder. Da arrangeres Facebook Strategy Event 2011, ifølge en melding.

Sigve Kommedal, seniorrådgiver og foredragsholder i bruk av sosiale medier, står bak eventet. Han har lang erfaring i å lære brukere de enorme markedsmulighetene Facebook gir.

- Du kan på en enkel måte nå folk som har interesse for deg og ditt produkt og dermed påvirke kjøperen. Man åpner for en kontakt med potensielle kunder som tidligere var uoppnåelig. Dette betyr mye for hvordan annonsering på nettet skjer og vil skje fremover. Facebook vil bli en fast del av virksomheters markedsstrategi, noe man ser i USA allerede, sier Kommedal.

Nøkkel til suksesstrategi
Nøkkelen til hvordan du skal klare å engasjere tusenvis av mennesker på Facebook må læres. Eventet gir små og store bedrifter en unik mulighet til å forstå hvordan en merkevare kan bygges og gjøres sterkere via Facebook. For det handler ikke om å bare være på Facebook. Det handler om å vite hvordan du skal få trafikk til nettopp din profilside, tiltrekke deg kunder ved økt eksponering, hvordan du kommuniserer med dine tilhengere for å bli tatt på alvor, og bygge tettere forhold til dine kunder.

Det handler om å ligge et hode foran konkurrentene, og 12.mai gir deg steg-for-steg-teknikker for å kunne gjøre nettopp det.

Bruk av sosiale medier som profesjonell markedsføringskanal er sterkt voksende, og Facebook har mer enn 500 millioner brukere i sitt nettsamfunn, noe som medfører enorme markedsmuligheter for bedrifter.

Kastet ut av Facebook
Marte Klouman med familie på Hamar, er Internett- og markedsansvarlig i Lille Vinkel Sko i Oslo. Med over 30.000 tilhengere på Facebook, har de sett hvilken nytteverdi denne markedskanalen har for virksomheten. De ble først sensurert fra Facebook uvitende om gjeldende markedsføringsregler, noe de har tatt lærdom av og snudd til sin fordel. Profilsiden på Facebook har økt trafikken til deres nettside så betraktelig at de ikke lenger trenger å bruke tradisjonell og kostbar markedsføring. I Vikingskipet 12.mai, er hun en av foredragsholderne som gir tips og deler sine erfaringer med deg.

Profesjonell support
Etter arrangementet kan du få gratis support i inntil 3 måneder. Skulle spørsmål og behov for veiledning melde seg etter at dagen er slutt, er dette en unik sjanse og et viktig hjelpemiddel med tanke på å legge gode strategier for egen virksomhet. Eventet varer fra kl.9 til kl.15. Det blir underholdning og servering i Vikingskipets legendariske sal.

Les mer om Facebook Stratey Event her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere