NA24.no

Skal kåre årets konsulenter

Juryen består av fra venstre : Anne Cathrine Røste redaktør i Konsulentguiden, Ola Furu, adm.dir. i Capgemini Norge AS, leder av juryen, Øystein Mjelve, nestleder i Abelia , Per-Egill Frostmann styremedlem i Institute of Management Consultants ¿ Norway, Hans-Henrik Merckoll, direktør for Consulting i Evry (EDB ErgoGroup ASA.)
Juryen består av fra venstre : Anne Cathrine Røste redaktør i Konsulentguiden, Ola Furu, adm.dir. i Capgemini Norge AS, leder av juryen, Øystein Mjelve, nestleder i Abelia , Per-Egill Frostmann styremedlem i Institute of Management Consultants ¿ Norway, Hans-Henrik Merckoll, direktør for Consulting i Evry (EDB ErgoGroup ASA.) Foto: Abelia
Sist oppdatert:
Her er juryen for «Årets Konsulentpris 2012». Se de nominerte her.

Fra store snuoperasjoner i offentlige forvaltning til prosjektledelse av milliardprosjekter. Se hvem juryen har nominert til de mest spennende konsulentoppdragene i 2012.

28. mars inviterer Konsulentguiden, Abelia og IMC Norway til feiring i Gamle Logen i Oslo. Her skal de beste konsulentoppdragene i 2012 kåres. På programmet står bl.a professor Torger Reve fra BI, Peter Hidas fra Gartner Group og Inge Berge, rådgiver i First House.

Fire byråer
Konsulentprisen deles ut på tvers av bransjer som IT, markedsføring, risikostyring, prosjektering og bedriftsrådgivning. Blant byråene står det denne gangen mellom:

  • Creuna
  • HR Prosjekt
  • d2o
  • Promis

Creuna jobber i skjæringspunktet mellom teknologi og kommunikasjon, og har blant annet utført spenende prosjekter for Rottefella og Trafikanten. HR Prosjekt er et konsulentfirma innenfor bygg og anlegg med en utrolig vekst, god lønnsomhet og 60-70 rammeavtaler med det offentlige. Selskapet d2o ble etablert for tolv år siden og leverer løsninger for effektiv styring av hoteller og restauranter. De garanterer 500 prosent avkastning på investeringen kundene gjør. Selskapet Promis står for PS2000 kontraktsstandard for og har nettopp lansert en internasjonal sertifisering for gjennomføring av IT-utviklingsprosjekter.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Blant konsulentene står det mellom:

  • Hilde Braathen
  • Anne-Grethe Solberg
  • Jørgen Petersen

Hilde Braathen er seniorprosjektleder i EDB ErgoGroup (nå Evry), og er nominert for en snuoperasjon av et prosjekt med elektronisk sporingsystem for matvarer. Anne Grethe Solberg er nominert for sitt unike konsept innen kjønnsbalansefremmende tiltak og utvikling av kvinnelige ledere. Jørgen Petersen i selskapet Promis trekkes frem for sin kompetanse, erfaring og ikke minst kapasitet med store og tunge offentlige prosjekter og sitt arbeid med forskningsprogrammet PS 2000

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere