NA24.no

Skal kåre årets nettbutikk

Foto: Thinkstock
Her er ni finalister.

Norske netthandlere får et stadig mer spennende tilbud, viser Posten og Brings kåring av årets beste nettbutikker. Årets ni finalister bidrar alle til gode handleopplevelser og et bredere vareutvalg.

- Kåringen viser at mange butikker har klart å utvikle løsninger som fullt ut tilfredsstiller kundenes krav. Vi ser også at det ofte er nisjebutikker som er best. At bare en av totalt ni finalister tidligere har vært med i finalen, bekrefter den trenden, sier juryleder Anne Lisæth Schøyen i en melding.

Netthandelprisene deles ut under Load.11 torsdag 22. september. Dette er sjuende gang Posten og Bring deler ut prisen.

Her er finalistene:

Årets netthandelsbutikk

  • Vinmonopolet.no (Oslo). Norges suverent største vinmonopolutsalg finnes på nett. Over 10 000 artikler. Er nominert flere ganger.
  • iPet.no (Oslo). Tar mål av seg til å være Norges beste dyrebutikk på nett. Tilbyr et stort utvalg av varer og høy grad av service.
  • Milrab.no (Bergen). Før «Militærrabatten» og eid av Forsvaret, er nå et selvstendig selskap. Leverer taktisk utstyr, forbrukerelektronikk og profileringsutstyr.

Årets nykommer:

  • Guttelus.no (Bærum). Barnebutikk på nett spesialtilpasset gutter fra 0-8 år. Gutteklær, guttesko, barneutstyr, leker og interiør til gutterommet.
  • Kaketoppen.no (Alta). Spesialister på kakepynt, kakelys, muffins, konditorfarger, bakeutstyr, sprøyteposer og det du trenger for bakverk og konditorverk.
  • Vaho.no (Bergen). Lager pc-bager, lommebøker, toalettvesker, håndvesker og mye annet av resirkulerte reklameseil i plast eller annet kunststoff.

Årets innovasjonspris:

  • Just-eat.no (Oslo). Riksdekkende bestillingsside for take away-restauranter som tilbyr hjemkjøring. Over 120 restauranter tilknyttet. Et internasjonalt konsept.
  • Heppo.no (Malmö). Komplett skobutikk for herre-, dame- og barnesko. Fører over 150 varemerker. En del av CDON Group, et stort nordisk netthandelskonsern.
  • Epla.no (Oslo). Nettportal for kjøp og salg av håndlagde og unike ting i form av klær, interiør, kunst og smykker. Tilbyr nettbutikk til designere, kunstnere og kunsthåndverkere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere