Skal lage kampanje om kreft

Teamet fra Itera Gazette som vant prestisjekontrakten med Kreftforeningen: Fra venstre: Klara Opdahl, Børge Skråmestø, Amund Hesbøl, Siv Thorud, Ola Einang

Teamet fra Itera Gazette som vant prestisjekontrakten med Kreftforeningen: Fra venstre: Klara Opdahl, Børge Skråmestø, Amund Hesbøl, Siv Thorud, Ola Einang Foto: Itera Gazette

Itera Gazette tar et krafttak mot kreften.

Itera Gazette vant byråkonkurransen om Kreftforeningens årlige aksjon «Krafttak mot kreft» . Kommunikasjonsbyrået på Youngstorget i Oslo skal bistå Kreftforeningen med å synliggjøre aksjonen i alle kanaler og over hele landet – og skape tidenes engasjement og giverglede.

TV og i radio
Den norske befolkningen kommer til å oppleve «Krafttak mot kreft» 2012 på TV og i radio, på trykk og i sosiale medier, og ikke minst på dørstokken sin. Rundt 15 000 frivillige bøssebærere skal i mars neste år samle inn penger til kreftformer som få overlever, som er 2012-aksjonens fokusområde.

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige, landsomfattende innsamlingsaksjon for kreftsaken.

Hele aksjonen baserer seg på frivillighet fra folk over hele landet.

- Ikke gi meg det du tror jeg vil ha, men det jeg trenger.

Skal slå rekorder
- Kort oppsummert er dette grunnen til at vi valgte Itera Gazette som byrå for «Krafttak mot kreft» 2012. Byrået fortalte oss ikke hva vi skulle gjøre for å slå nye rekorder, men at de ønsket å jobbe sammen med oss og slå nye rekorder. Og de hadde med seg en idé som vi sammen skal lage ferdig og ta ut. Med vår felles kompetanse og lyst, kommer vi til å slå alle rekorder, sier Morten Wien, aksjonsleder i Kreftforeningen i en melding.

- Vi er stolte og ydmyke for at vi har fått denne muligheten til å bidra i en så viktig sak, sier Siv Thorud, senior kommunikasjonsrådgiver i Itera Gazette i meldingen.

- Alle kjenner noen som har hatt kreft. Noen av oss har hatt det selv. Å få være med på å belyse forskningen innen de aller mest brutale kreftformene er på alle måter viktig for oss. Vi skal gjøre vårt aller beste for å gjøre «Krafttak mot kreft» til en suksess, legger hun til i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.