NA24.no

Skal lede Argument

Per Anders Muri blir ny leder for pr-byrået Argument.

Muri kommer fra stillingen som IR- og kommunikasjonsdirektør i oljeselskapet Revus Energy ASA.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- Med Per Anders Muri har Argument fått en leder med sterk bakgrunn fra næringslivet, bred erfaring som rådgiver og solid mediebakgrunn. Han kommer til å være en god bidragsyter for våre kunder og vil stå sentralt i Arguments videre utvikling innen alle våre tjenesteområder, sier selskapets eier og styreleder Per Arne Totland.

Muri har mange års erfaring som kommunikasjonsrådgiver med hovedvekt på finansiell kommunikasjon, blant annet i Burson-Marsteller. Han har også flere års mediebakgrunn som journalist og redaktør i Reuters og har arbeidet som finansanalytiker og aksjemegler i Handelsbanken Capital Markets. Per Anders Muri er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI med en Mastergrad i finans fra Heriot-Watt University i Edinburgh.

- Med bakgrunn både som journalist, rådgiver og informasjonssjef håper jeg å kunne bistå både kunder og kolleger med verdifull kommunikasjonsfaglig innsikt. Samtidig gleder jeg meg til å kunne trekke masse lærdom ut av Arguments spennende og meget kompetente team, sier Per Anders Muri.

Argument bistår selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter med finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon og public relations.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere