NA24.no

Skal lede nytt superlag

Per Høiby, First House
Per Høiby, First House Foto: Holm, Morten (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Gleder meg til å begynne, sier Per Høiby.

- Jeg gleder meg til å starte i First House, det er omtrent det jeg vil si om min nye jobb nå, sier Per Høiby til NA24 Propaganda.

Høiby ble i begynnelsen av november nevnt som en av de nye partnerne i det nye pr-byrået First House der tungvektere som Jan Erik Larsen, Bjarne Håkon Hanssen og Bjørn Richard Johansen blir partnere. Den gang avviste Høiby at han var på vei ut av sjefsstolen i pr-byrået JKL.

- Sluttfører prosjekter
I dag sendte JKL først ut en melding om at Cecilie Ditlev Simonsen er konstituert i stillingen som sjef for JKL, og First House sendte så ut en melding om at Per Høiby skulle bli administrerende direktør for det nye byrået.

Høiby er fremdeles på jobb i JKL.

- Jeg skal sluttføre noen prosjekter her og sørge for at overleveringen går så smertefritt som mulig. Det er foreløpig ikke avklart når jeg kan starte i den nye jobben, sier Høiby.

Ti partnere
Partnerne i First House er Ketil Lindseth, Jan-Erik Larsen, Bjarne Håkon Hanssen, Per Bjørkum, Bjørn Richard Johansen, Leif Monsen, Kari Holm og Per Høiby. First House tar sikte på å ha rundt ti partnere og det er ventet flere ansettelser.

Høiby overtok sjefsjobben i JKL høsten 2006. Før han begynte som seniorrådgiver i JKL i april 2006 kom han fra stillingen som militær rådgiver for forsvarsminister Kristin Krohn Devold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere