*Nettavisen* Økonomi.

Skal måle for Media Norge

Administrerende direktør Media Norge Foto: Morten Holm (Scanpix)

Det bergenske meningsmålingsbyrået Respons vant kontrakten med Media Norge.

Media Norge har valgt Respons som leverandør av meningsmålinger til avisene i konsernet – Aftenposten, Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidende. Også Adresseavisen vil få sine politiske og samfunnsaktuelle meningsmålinger fra Respons, heter det i en pressemelding.

– Vi er glade for å ha fått til dette samarbeidet, og er spesielt fornøyd med å få til en avtale som knytter oss til et sterkt faglig miljø innen meningsmålingsbransjen, sier redaktør Ola Bernhus i Media Norge.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stian Lysberg Solum (SCANPIX)

Kontrakten som er inngått mellom Media Norge og Respons Analyse omfatter alle meningsmålinger om politikk og samfunnsaktuelle spørsmål nasjonalt og regionalt i 2010 og 2011.

– Vi er selvsagt både stolte og glade for denne avtalen med Media Norge og de fem største abonnementsavisene i landet. Vi er med dette gitt stor tillit, og vi gleder oss til å gå i gang med samarbeidet med avisene. For noen av avisene innebærer dette fortsettelse av et mangeårig godt samarbeid, sier daglig leder i Respons, Thore Gaard Olaussen.

Respons Analyse AS eies av kommunikasjonshuset Media Bergen, som blant annet også har eierinteresser i reklamebyrågruppen Oktan, publiseringsbyrågruppen Cox, kommunikasjonsbyrået Nor PR og teknologiselskapet Keyteq.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.