Gå til sidens hovedinnhold

Skal styre NRK-nytt på nett

Morten Stensland skal styre NRKs nyhetssatsing på nett.

- Det er nett igjen, sier Morten Stensland til NA24 Propaganda.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Reddende engel
Stensland skal snart trå til som redaksjonssjef i NRKs nyhetsdivisjon med nrknyheter.no og tekst-tv innunder sitt ansvarsområde.

Stensland har tidligere vært journalist i VG Nett og direktør i SOL. De siste sju årene har han vært redaktør i Posten hvor han har hatt ansvar for interne og eksterne aviser og internett og intranett.

- Er du NRKs reddende nettengel?

- He-he, det vet jeg ikke, men jeg får jo ansvaret for å få til noe på nyhetssiden på nett. Med alle herligheter NRK har med et voldsomt tilfang i systemet av bilder og lyd fra hele verden og hele landet, blir dette spennende.

Enormt tilfang
Mandag bestemte Stensland for å ta jobben i NRK, men når han begynner er han enn så lenge usikker på. Bortsett fra at det vil senest bli til nyttår.

Og det er mye han gleder seg til med den nye jobben.

- Det er jo flere forhold i den nye jobben. For det første journalistikken på nett - som jeg gleder meg veldig til. For det andre er det liten tvil om hva journalistiske miljøet synes er spennende for tiden, nettsatsingen. Og for det tredje skal man bygge videre på et sterkt nettsted. Det mest fantastiske må være å ha hele NRK-systemet i ryggen med det enorme tilfanget av stoff. Det å prøve å utnytte dette blir en av de mest spennende utviklingsjobbene i journalistikken i Norge, konkluderer Stensland.

NRK.no hadde 916.000 unike brukere i uke 37.

Har du medietips? Ta kontakt med NA24 Propaganda

Reklame

Strømsjokket: Kun 2,3 % har den billigste avtaletypen