NA24.no

Skal styrke Intelecom

Torkel Engeness ny administrerende direktør i Intelecom.
Torkel Engeness ny administrerende direktør i Intelecom. Foto: Intelecom
Torkel Engeness ny administrerende direktør.

Torkel Engeness er ansatt som ny administrerende direktør i Intelecom Group AS. Engeness (39) kommer fra stillingen som stedfortredende Chief Executive Officer og Chief Operating Officer i Zurich Insurance Russland. Han inntar nå førersetet i et av Norges ledende selskaper innenfor kundekommunikasjon i telecom-bransjen.

-Torkel Engeness har med sin bakgrunn forståelse for telecombransjen, koblet med lang teknologisk, kommersiell og strategisk erfaring. Jeg er svært glad for at han tar på seg jobben å lede Intelecom videre, sier styreformann Amund Skarhold i en melding.

Lang erfaring
Engeness har 15 års erfaring fra IT-bransjen, og har arbeidet både på teknisk side, og med strategisk og operasjonell ledelse i innland og utland. Han har blant annet arbeidet som McKinsey konsulent i Norge og som COO i flere store russiske selskaper. Han har også lang erfaring fra endringsledelse og strategiarbeid. Engeness holder en doktorgrad i fysikk fra Massachusetts Institute of Technology.

Moderne teknologi
Satser på moderne kommuniksjonsløsninger Kombinasjon av teknologisk og merkantil innsikt er verdifull for Intelecom, som både er distributør for markedslederne innenfor kundekommunikasjon-løsninger samt produserer egne, moderne løsninger.

Engeness framhever Intelecoms sterke posisjon i hjemmemarkedet kombinert med betydelige internasjonale vekstmuligheter.

- Intelecom opererer innen et av de hurtigst voksende IT segmentene. Med en solid teknologiske plattform, gode partnerrelasjoner og merkantil innsikt har vi et fantastisk utgangspunkt for å ytterligere styrke vår posisjon, avslutter Engeness i meldingen.

Han som tiltrer som administrerende direktør 12. september.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere