Skal styrke Intelecom

Torkel Engeness ny administrerende direktør i Intelecom.

Torkel Engeness ny administrerende direktør i Intelecom. Foto: Intelecom

Torkel Engeness ny administrerende direktør.

Torkel Engeness er ansatt som ny administrerende direktør i Intelecom Group AS. Engeness (39) kommer fra stillingen som stedfortredende Chief Executive Officer og Chief Operating Officer i Zurich Insurance Russland. Han inntar nå førersetet i et av Norges ledende selskaper innenfor kundekommunikasjon i telecom-bransjen.

-Torkel Engeness har med sin bakgrunn forståelse for telecombransjen, koblet med lang teknologisk, kommersiell og strategisk erfaring. Jeg er svært glad for at han tar på seg jobben å lede Intelecom videre, sier styreformann Amund Skarhold i en melding.

Lang erfaring
Engeness har 15 års erfaring fra IT-bransjen, og har arbeidet både på teknisk side, og med strategisk og operasjonell ledelse i innland og utland. Han har blant annet arbeidet som McKinsey konsulent i Norge og som COO i flere store russiske selskaper. Han har også lang erfaring fra endringsledelse og strategiarbeid. Engeness holder en doktorgrad i fysikk fra Massachusetts Institute of Technology.

Moderne teknologi
Satser på moderne kommuniksjonsløsninger Kombinasjon av teknologisk og merkantil innsikt er verdifull for Intelecom, som både er distributør for markedslederne innenfor kundekommunikasjon-løsninger samt produserer egne, moderne løsninger.

Engeness framhever Intelecoms sterke posisjon i hjemmemarkedet kombinert med betydelige internasjonale vekstmuligheter.

- Intelecom opererer innen et av de hurtigst voksende IT segmentene. Med en solid teknologiske plattform, gode partnerrelasjoner og merkantil innsikt har vi et fantastisk utgangspunkt for å ytterligere styrke vår posisjon, avslutter Engeness i meldingen.

Han som tiltrer som administrerende direktør 12. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.