NA24.no

Skal utfordre de store gutta

Lars Martinsen lanserer LinkedIn-utfordrer med JobCruiter.com.
Lars Martinsen lanserer LinkedIn-utfordrer med JobCruiter.com. Foto: JobCruiter.com
Lanserer LinkedIn-utfordrer.

JobCruiter.com lanseres med ambisjoner om å bli det beste globale karrierenettverket på internett. Alle medlemmer får også tilgang til unike karriereverktøy og nettbasert jobbsøkerkurs – helt gratis.

JobCruiter.com får brukerne muligheten til å bygge og vedlikeholde eget nettverk, dele kunnskap, stille spørsmål, finne talenter og nye forretningsmuligheter. I tillegg gis det gratis tilgang til et knippe nyttige og unike nettbaserte karriereverktøy.

- Mange oppfatter dagens karrierenettverk som kjedelige oversikter over egne kontakter hvor det ikke «skjer» noe. Vi ønsket å gi våre brukere kombinasjonen av stor nytteverdi, underholdning og tilgang til karriereverktøy. Vi har mottatt mange positive tilbakemeldinger, og JobCruiter.com har potensial til å vokse veldig raskt når vi nå åpner for brukere i hele verden, sier Lars Martinsen i JobCruiter.com til NA24 Propaganda.

Målet er rask global vekst og at JobCruiter.com blir nummer en blant nettbaserte karrierenettverk.

Gir gratis nettbaserte karriereverktøy til jobbsøkere
CV og jobbsøknader, e-læringsverktøy for å trene til jobbintervju, lærerike guider og gode råd, verktøy for å finne ledige stillinger og egen jobbsøkerorganisator, er bare et lite utvalgt av hva hver bruker får muligheten til å bruke uten kostnad på JobCruiter.com.

- Gjennom våre gratis jobbsøkerverktøy skal JobCruiter.com bli et attraktivt nettbasert karrierenettverk også for unge studenter, jobbsøkere og alle andre som ønsker å endre sin nåværende karrieresituasjon. Det globale arbeidsmarkedet står ovenfor store utfordringer i 2012 og mange jobbsøkere vil ha stor nytte av JobCruiter.com, sier Lars Martinsen i JobCruiter.com.

Kunnskapsdeling – med alle
Også de som ikke er jobbsøkere har nytte av å være medlem i nettverket. På JobCruiter.com har alle brukere mulighet til å stille spørsmål og dele kunnskap med sitt eget nettverk og også gå utover dette. Gjennom nettverkets Q&A funksjon vil brukeren kunne få svar fra hele nettverket, og på den måten tilegne seg ny kunnskap og nye kontakter.

- Det skal gi en stor nytteverdi å være medlem av JobCruiter.com, sier Lars Martinsen til NA24 Propaganda.

Hva tjener dere penger på?
Intektkilden er annonser, vi tilbyr også en større del med support, men den delen vi snakker om nå er gratis og hel automatisk. Det vil si at den lager CVer osv, sier Lars Martinsen til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere