NA24.no

Skandalehotellet er tilbake

Sist oppdatert:
TV3 snart klare med mer «Paradise Hotel».

Ventetiden er snart over. «Paradise Hotel» er tilbake på TV3. Skandalehotellet har fått mye kritikk fordi serien åpenbart viser deltakerne i en relativt bedugget tilstand. Den vek heller ikke vekk fra å vise at det foregikk seksuell aktivitet inne på hotellet.

«Paradise Hotel» har uansett vært en stor suksess på flere plattformer for hele mediehuset MTG. I gjennomsnitt har nærmere 200.000 seere fulgt hver episode på TV3, rundt 90.000 har i gjennomsnitt sett hver episode på TV3play.no og «Paradise Hotel»-applikasjonen har opplevd rekordnedlasting i Appstore under forrige sesong.

Endrer ikke konseptet
«Paradise Hotel»-konseptet er ikke endret i forhold til tidligere sesonger, men deltakerne setter sitt preg på programmet med så sterke personligheter at «Paradise Hotel» aldri vil bli det samme, sier Line Vee Hanum, Informasjonskonsulent i TV3 for «Paradise Hotel».

Hva er deres forventninger?
– Rapportene fra innspillingen tatt i betraktning, så tror vi dette kommer til å bli en heidundrende sesong, sier Hanum.

Dere har de siste gangene fått mye medieomtale om programmet, kommer det til å skje noe ekstraordinært i år som vekker interesse?
Jeg tror ikke «Paradise Hotel» kommer til å få noe mindre interesse denne sesongen, og den som følger med på den kommende sesongen vil få se at et hotellopphold som dette er alt annet enn ordinært, sier hun.

Mest sett på TV3
– «Paradise Hotel» hadde 200 000 seere i snitt, fire ganger i uka, i forrige sesong, og er dermed ett av de mest sette konseptet på TV3 de siste årene.

Hva er det med «Paradise» som gjør at dere satser så stort på det?
– TV3 har et programtilbud som favner bredt, der Paradise Hotel er et av mange konsepter. «Paradise Hotel» treffer godt i sin målgruppe og er det beste programmet innen sin sjanger, sier Hanum til NA24 Propaganda.

Premieren er i mars og seerne vil få se det samme hotellet som i tidligere sesonger. De første bildene av sesongen kommer innen helgen opplyser hun til NA24 Propaganda.

Hvor mange meldte seg på i år?
– Søkermassen ligger stabilt på rundt 4000–5000 til hver sesong, sier hun.

Tror på suksess
Om programmet blir like populært i år som tidligere år får vi vente og se, men Hanum regner med at denne sesongen blir like populær når de har en såpass stor søkermasse.

Det gjenstår å se når programmet kommer på lufta, men om man skal dømme ut ifra medienes interesse og søkermassen vil jeg si at «Paradise Hotel» fremdeles er i vinden, sier Hanum til NA24 Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere