Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Skavlan får tidligere underholdningssjef

Foto: SVT/NRK 2009
Tordis Aavatsmark inn i Monkberrys styre.

NRKs tidligere underholdningssjef Tordis Aavatsmark er valgt inn i styret i Monkberry AS. Monkberry produserer blant annet talkshowet «Skavlan» for NRK og SVT.

Tordis Aavatsmark regnes av mange som «Den moderne TV-underholdningens mor» i Norge, og var sentral i arbeidet med å bygge opp en solid talkshow-tradisjon for NRK. Hun var også den som i sin tid hentet Fredrik Skavlan til underholdningsavdelingen og dermed kanalens prestisjetunge fredagskveld.

- Vi kunne ikke funnet et mere kvalifisert styremedlem for vår virksomhet, sier Fredrik Skavlan, en av Monkberrys eiere i en melding.

- Tordis har en vesentlig del av ansvaret for at jeg holder på med talkshow, og hun kjenner både meg og mine medarbeidere svært godt. I tillegg har hun en imponerende kunnskap om mediet som sådan, og dessuten sjeldent god smak.

Monkberry fokuserer som uavhengig produksjonsselskap på journalistisk TV-underholdning, og har public service-kanaler i Norge, Sverige og England blant sine viktigste kunder. Monkberry har kontorer i Oslo og Stockholm.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!