NA24.no

Skavlan får tidligere underholdningssjef

Foto: SVT/NRK 2009
Tordis Aavatsmark inn i Monkberrys styre.

NRKs tidligere underholdningssjef Tordis Aavatsmark er valgt inn i styret i Monkberry AS. Monkberry produserer blant annet talkshowet «Skavlan» for NRK og SVT.

Tordis Aavatsmark regnes av mange som «Den moderne TV-underholdningens mor» i Norge, og var sentral i arbeidet med å bygge opp en solid talkshow-tradisjon for NRK. Hun var også den som i sin tid hentet Fredrik Skavlan til underholdningsavdelingen og dermed kanalens prestisjetunge fredagskveld.

- Vi kunne ikke funnet et mere kvalifisert styremedlem for vår virksomhet, sier Fredrik Skavlan, en av Monkberrys eiere i en melding.

- Tordis har en vesentlig del av ansvaret for at jeg holder på med talkshow, og hun kjenner både meg og mine medarbeidere svært godt. I tillegg har hun en imponerende kunnskap om mediet som sådan, og dessuten sjeldent god smak.

Monkberry fokuserer som uavhengig produksjonsselskap på journalistisk TV-underholdning, og har public service-kanaler i Norge, Sverige og England blant sine viktigste kunder. Monkberry har kontorer i Oslo og Stockholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere