Gå til sidens hovedinnhold

Skavlan forlenger kontrakt

Talkshowet fortsetter til sommeren 2014.

NRK har besluttet å sende «Skavlan» frem til sommeren 2014, det kommer frem i en pressemelding lørdag.

Showet er Skandinavias mest sette, og i forrige uke slo programmet sin egen rekord med 3 054 000 norske og svenske seere på ett program. Publikum kan glede seg til nye og spennende norske, svenske og internasjonale gjester. Nytt fra høsten er at «Skavlan» i tillegg til å ha innspillinger i Stockholm, spiller inn enkelte programmer i sesongen fra London, for å få større tilgang til internasjonale gjester, lyder meldingen fra NRK.

Fredag undertegnet NRK en 2-årskontrakt med Fredrik Skavlans produksjonsselskap, Monkberry AS.

- Jeg gleder meg! Å slutte nå skulle jo føles helt feil. For oss i redaksjonen er dette en stor tillitserklæring fra NRK og SVT. Selv om de kjenner oss godt nå, så er det unikt med denne typen langsiktighet i kanalenes tenkning rundt et enkeltprogram, sier Fredrik Skavlan i en pressemelding.

Det nye fra høsten av er at «Skavlan» kommer til å spille inn noen programmer i London. Skavlan selv er entusiastisk til mulighetene dette gir.

- Vi vil spille inn enkelte programmer i BBCs studioer i London, men bare når dette gir oss internasjonale gjester vi ellers ikke kunne fått. For seerne skal programmet oppleves helt likt uansett hvor det spilles inn, bare stadig mer eksklusivt, sier han i meldingen.

Eksternsjef i NRK er strålende fornøyd med å ha signert en langsiktig kontrakt med Skandinavias mest sette talkshow.

- Vi er så glade for at vi kan fortsette å tilby seerne våre «Skavlan» på fredagskveldene langt inn i 2014. Fredrik Skavlans talkshow har klart det kunststykket å bli en helnorsk institusjon, samtidig som programmet binder Norge og Sverige sammen som ikke noe program har klart tidligere, en tilsynelatende umulig oppgave. Med denne langsiktige avtalen viser vi også at det er på NRK Fredrik hører hjemme, nå og i lang tid fremover, sier Eksternsjef i NRK, Petter Wallace i meldingen.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar