NA24.no

Søkestrateg skifter beite

Sigrid Saxevik forlater Bigmouthmedia til fordel for jobb i Qualité Search Marketing.

Saxevik har vært i Bigmouthmedia i tre år, og har som Senior Account Manager jobbet med selskapets største kunder. Hun er vinner av Gulltaggen for «Beste søkestrategi 2009».

– Jeg er svært glad for å ha fått denne muligheten og gleder meg til å ta fatt på oppgaven med å bygge opp Norges mest kompetente og dyktige PPC-team. Det blir spennende å begynne i Qualité Search Marketing som er et nyoppstartet firma men som likevel allerede har gjort seg bemerket i bransjen, og jeg er klar for å bidra til suksess for selskapets kunder, sier Saxevik i en pressemelding.

Qualité Search Marketing tilbyr alle tjenester innen søkemotormarkedsføring og jobber med mange av Norges største annonsører og nettsteder.

Daglig leder i Qualité Search Marketing, Magne Uppman, ser fram til å få Saxevik på plass.

– Vi har mye å gjøre, og utvider fortløpende. Vi er veldig fornøyde med å få Sigrid med på laget som leder for vår videre satsing på betalt søkemotorannonsering. Hun har utmerket seg som en av de aller fremste og mest engasjerte ekspertene på søk i Norge, og hun var vårt klare førstevalg til denne jobben, sier Uppman.

Sigrid Saxevik begynner i Qualité Search Marketing 1. februar 2010

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere