NA24.no

Slakter nytt NRK-program

F.V: Hasse Hope,Jenny Skavlan, og Øivind Vogt skal lede NRK3s nye humorsatsning« tweet4tweet», et program som oppsummerer uka på internett. Ikke uten satirisk brodd omtales ukentlig de største snakkisene på Facebook, Twitter og i bloggosfæren.
F.V: Hasse Hope,Jenny Skavlan, og Øivind Vogt skal lede NRK3s nye humorsatsning« tweet4tweet», et program som oppsummerer uka på internett. Ikke uten satirisk brodd omtales ukentlig de største snakkisene på Facebook, Twitter og i bloggosfæren. Foto: NRK
Sist oppdatert:
Tweet4tweet får strykkarakter i flere norske aviser.

Dagbladets anmelder kaller programmet «Tweet4tweet» for «Klein og uferdig komikk om sosiale medier» og gir programmet terningkast 1.

- Programmet er nærmest en blåkopi av «Nytt på Nytt» i format, takt og tone, faktisk - og i så måte får det være NRKs trøst at heller ikke Jon Almaas og kompani fikk det helt til i sitt premiereprogram for over 12 år siden, skriver Dagbladets anmelder.

Programlederne Jenny Skavlan, Hasse Hope (kjent fra Dagens Mann på TV3) og Øivind Vogt leder det nye humorprogrammet på NRK3.

Les også: Fikk Jenny Skavlan på kroken

VG, på sin side, er mer positive, og gir programmet terningkast 2. Programmet som har et uttalt mål om å oppsummere uken på internett og sosiale medier kalles «skuffende dårlig tv-program» og «seig satire» mener avisens anmelder.

-Til å være pakket med så mye lovende talent, er «Tweet4tweet» blitt et skuffende dårlig TV-program, skriver VGs anmelder Ingvill Dybfest Dahl

- «tweet4tweet» er et komisk TV-program som skal oppsummere uken som har gått på internett og sosiale medier, forklarte prosjektleder Eirik Ingstad Sandberg til NRK.no.

Han sa til NRK.no at programmet kan minne om en krysning av «Torsdagsklubben» og «Nytt på nytt», men at stofftilfanget er hentet fra sosiale medier, og da primært Facebook og Twitter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere