NA24.no

Slår sammen PR-selskap

PR-byrået 20/20 slår seg sammen med Kreab Gavin Andersen.

Mandag morgen kunne Dagens Næringsliv presentere sammenslåing i PR-markedet etter at Kreab Gavin Andersen og 20/20 Communication slår seg sammen.

NA24 Propaganda - norges største medienettsted

Sjefen for 20/20, Morten Woldsdal, blir ny norgessjef og dermed forsvinner Svein Thompson ut av selskapet. Ifølge avisen skal han starte opp for seg selv. Han har vært sjef i Kreab Gavin Andersen i fire måneder etter at den gamle norgessjefen, Pehr-Olav Skogseth, ble nordendirektør i Kreab etter at de slo seg sammen med det britiske byrået Gavin Andersen.

Eierne i 20/20 blir nå partnere i Kreab Gavin Andersen, og trer dermed inn på eiersiden i selskapet, heter det i en pressemelding fra de to selskapene. Det er ikke kjent hvor mye Kreab har betalt for 20/20.

Det sammenslåtte selskapet vil ha 25 ansatte, men det kan bli aktuelt å kutte antall konsulenter.

- Det er naturlig å se på hvilke kapasitets- og kompetansenivå vi trenger i dagens markedssituasjon til Dagens Næringsliv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere