NA24.no

Slår sammen trykkpressene

A-pressen og Edda Media skal samarbeide om trykkerier.

A-pressen og Edda Media er enige om å utrede et landsomfattende samarbeid på trykkerisiden. En felles prosjektgruppe er nedsatt.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

A-pressen og Edda Media har allerede et etablert samarbeid på trykkerisiden og har lagt planer for felles fremtidige prosjekter. Blant annet trykkes A-presseavisen Tidens Krav på Eddas trykkeri i Ålesund og det er inngått avtale med Østlendingen om å bli trykket på A-pressens planlagte nye trykkeri i Hedmark, skriver selskapene i en felles pressemelding.

- Prosjektet er på mange måter en videreføring av det samarbeidet som allerede eksisterer mellom konsernene. Vi ønsker nå å se på hvilke muligheter vi har for å bygge ut dette samarbeidet, og har gitt prosjektgruppen i oppdrag å vurdere alt fra bygging av nye felles trykkerier, mer hensiktsmessige trykkeriløsninger for enkeltaviser i konsernene til sammenslåing av trykkeriene til ett felles selskap, eventuelt i samarbeid også med andre aktører, sier konsernsjefene Even Nordstrøm i A-pressen og Jan M. Moberg i Edda Media.

Begge sier et felles prosjekt vil ha positive effekter for begge parter gjennom bedre utnyttelse av kompetanse og ressurser.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere