Slik får du trafikk på bloggen din

Har du en blogg bør du lese dette.

(SIDE2BLOGG.NO): Side2 lanserte nylig Norges første brukerstyrte nettmagasin, Side2blogg.no. På Side2blogg vil det til enhver tid ligge siste nytt fra bloggverdenen enten det dreier seg om mote, skjønnhet, mat, interiør og underholdning, eller mer alvorlige temaer som samfunn og politikk.

Det er altså bloggerne som skaper innholdet på Side2blogg, mens vi daglig plukker ut de beste og mest aktuelle innleggene som får en plass her. Dette er altså en unik måte å promotere bloggen sin på uavhengig av hvor stor bloggen din er.

Ping dine innlegg på Side2blogg her.

Side2blogg har en oversikt over konkurransene som befinner seg på de forskjellige bloggene, du kan også blogge om ukens tema og innlegget ditt vil dukke opp automatisk i emnefeltet. I tillegg kan du registrere deg for å motta vareprøver fra forskjellige selskaper som du kan teste og skrive om på bloggen din.

(For å pinge innleggene dine og få bloggen din opp i temafeltet må du være registrert på Blogglisten.no.)

15.000 blogger
Da Blogglisten.no ble lansert for omtrent ett år siden, var det kun et par tusen som registrerte seg i løpet av de første månedene. Men det er ingen tvil om at bloggtrenden har skutt fart og at Blogglisten har blitt en hit. I dag har den mer en 15.000 registrerte blogger.

Blogglisten er en oversikt over blogger helt uavhengig av bloggplattform, og her kan man se alle siste blogginnlegg og en oversikt over de 100 største bloggene i Norge.

Dersom du ikke har registrert bloggen din på Blogglisten ennå kan du gjøre det her.

Besøk Side2blogg.no
Besøk Blogglisten.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.