NA24.no

Slutter hos Aabø

Foto: Johnny Syversen
Sist oppdatert:
Daglig leder i PR-byrået til Jarle Aabø trekker seg

PR-gründer og eier Jarle Aabø har mistet sin mangeårige daglige leder. NA24/Propganda24 får bekreftet at Lars Ole Høiby trekker seg.

- Jeg har sluttet nå i sommer, sier Høiby til NA24/Propaganda24. Den tidligere sjefen i Aabø & Co. hadde sin siste formelle arbeidsdag i Aabø & Co. 31. juli.

- Ingen dramatikk
Høiby sier til NA24/Propaganda24 at han ikke har noen ny jobb å gå til, og vil bruke tiden fremover til å vurdere hva han skal begynne med. Han påpeker videre at det ikke ligger noen dramatikk bak avgangen.

- Jeg har hatt fem fine år i Aabø & Co, sier Høiby til NA24/Propaganda24

Også Jarle Aabø mener at dette er en udramatisk avgang.

- Gjennom fem år har Lars Ole Høiby nedlagt en betydelig innsats som daglig leder, men han ønsket i vår å gå videre til nye utfordringer, opplyser den kjente PR-sjefen til NA24/Propaganda24.

Flere flyttet ut
Aabø tar nå selv jobben som daglig leder i Aabø & Co., og avviser også at det er flere som har sagt opp stillingen sin i PR-selskapet.

- Er det noen av personene i kontorfellesskapet hos dere som har flyttet ut de siste tre månedene?

- Vi har en praksis om å leie ut deler av lokalene til designere, fotografer og selvstendige konsulenter. Slike leietagere styrker vår kompetanse innenfor fagområder vi selv ikke arbeider med. I løpet av våren og sommeren flyttet tre av våre leietagere ut, og vi har nå ledige kontorer på Egertorget i Oslo, opplyser Aabø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere