NA24.no

Snur NRK på hodet

NRK-bossen setter sjefene i arbeid.

Færre sjefer og færre divisjoner er hva kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas i dag får NRK-styrets velsignelse til å gjennomføre, skriver Dagens Næringsliv.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Bjerkaas legger en radikal omorganiseringsplan på bordet. I planene ligger blant annet at den tunge nyhetsdivisjonen Nydi oppløses, at all programproduksjon på Marienlyst samles i divisjonen Program Oslo og at distriktskontorene legges inn under divisjonen Program Riks, med hovedsete på Tyholt i Trondheim.

Konsekvensen av omleggingen er blant annet at en rekke sjefer fristilles fra jobbene sine. Dette gjelder divisjonsdirektører som Gro Holm, Vidar Nordli-Mathisen og Tormod Kjensjord.

- Målet nå er å samordne ressursene bedre slik at de kan utnyttes med større slagkraft både regionalt og nasjonalt. I dag fungerer dette altfor dårlig, sier kommunikasjonsdirektør Sigurd Sandvin i NRK til DN.

Har du et medietips? - Kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere