Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

NA24.no

Spellemann vraker TV2

TIDLIGERE VINNERE: Ida Jenshus, Kråkesølv og Karpe Diem-Magdi - her sammen sin forlovede, var blant de som kunne ta med seg den gjeve Spellemannsprisen hjem.
TIDLIGERE VINNERE: Ida Jenshus, Kråkesølv og Karpe Diem-Magdi - her sammen sin forlovede, var blant de som kunne ta med seg den gjeve Spellemannsprisen hjem. Foto: Ida Klokk ( Side2 )
Sist oppdatert:
Mister TV-Showet etter ni år.

Det er nå avgjort at Spellemann 2011 vil bli vist på NRK1 vinteren 2012. Dette blir første gang siden 2002 at Spellemannshowet vises på statskanalen, det melder spellemann.no

Styreleder i Spellemann, Marte Thorsby, uttaler:

- Vi har hatt et godt samarbeid med TV2 de siste ni årene, og de har vært en sterk bidragsyter til å bringe Spellemann frem dit vi er i dag. Men da muligheten til å samarbeide med NRK igjen meldte seg, passet dette godt inn i vår langsiktige strategi om å hele tiden fornye oss og fortsette å tilby et produkt som både musikkbransjen og publikum setter pris på.

Også NRK er fornøyde med å få Spellemann tilbake på sin kanal.

- Norsk musikk er en viktig del av NRKs daglige tilbud til publikum. Spellemann har presentert spennende tanker rundt fornyelse, og vi er glade for å samarbeide med Spellemann igjen, sier Arne Helsingen, TV-sjef i NRK.

- Vi synes selvfølgelig dette er dumt, men sånn er verden, sier Kari Hansmark, prosjektleder i TV2 til TV2 .

Hun innrømmer at det var skuffende nyheter, men understreker at TV2 overlever dette helt fint.

Rapporter om feil i artikkelen

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik NA24 her og få flere ferske økonominyheter!