NA24.no

«Spesialenheten» til TV3s unnsetning

«Spesialenheten»: Fra venstre Bjørn Sundquist, Christian Skolmen, Marthe Germaine Christensen, Yasmine Garbi og Nils Jørgen Kaalstad.
«Spesialenheten»: Fra venstre Bjørn Sundquist, Christian Skolmen, Marthe Germaine Christensen, Yasmine Garbi og Nils Jørgen Kaalstad. Foto: TV3
Bedre tall for TV-kanalen.

Etter både ris og ros fra flere mediehus var det duket for premieren på «Spesialenheten» på TV3 i går kveld.

Gårsdagens premiere på TV3s dramaserie Spesialenheten hadde 156.000 seere og en markedsandel på 10 prosent blant alle seere over 12 år i snitt. På det meste var 186.000 seere innom premieren. Seertallene økte kontinuerlig gjennom episoden, noe som tyder på at serien fenget seerne. De gode tallene bidro til at TV3 i går hadde sin beste onsdag siden mai.

Les også: Denne må du se

- Det var moro å få inn seertallene i dag, og vi er godt fornøyd. Spesialenheten er et program vi er enormt stolte av og som vi håper folk gir en sjanse. Det var det mange som gjorde i går, og økningen gjennom premiereepisoden indikerer at det ga mersmak, sier Øyvind Rognlien Skovli, informasjonskonsulent hos TV3/Viasat 4, til NA24 Propaganda.

Les også: TV-topp rømmer TV3

Må ikke reddes
- Vi har mange sterke kort på programmet denne høsten, både Hellstrøm, Luksusfellen og Robinsonekspedisjonen leverer gode tall, slik at vi ikke er i en situasjon hvor vi må «reddes» av et enkeltprogram. Tvert imot gir disse trygge kortene oss muligheten til å gjøre noe av det vi liker aller best, nemlig nyskapning og å ta en og annen overraskende sjanse i god TV3-ånd,sier Skovli.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere