NA24.no

Spillerne elsker denne mannen

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Spillselskap har rangert Norges heteste spillobjekter i 2009.

Petter Northug jr., Ole Einar Bjørndalen, Manchester United og Rosenborg er Norges heteste spillobjekter. Dette skriver Unibet i en melding

- Nordmenn elsker sine idrettshelter og kjendiser - og de elsker konkurranser og gambling. De beste idrettsheltene i våre mest folkekjære idretter er også de aller mest populære på oddsen. Stjerner som Northug jr. Bjørndalen og håndballjentene leverer stort sett alltid varene – til folket og til tipperne, skriver ansvarlig for PR og samfunnskontakt i Unibet, Mads Jørgensen, i en melding.

Mest spilt på OL-oddsen akkurat nå, noen timer før ilden tennes i Vancouver, er de norske stafett-gutta på 4 x 10 kilometer, etterfulgt av Petter Northug jr (2 x 15 km med skibytte) og Ole Einar Bjørndalen på herrenes skiskyttersprint. Ifølge bookmakerne tar Norge syv gull i Vancouver.

Spillselskapet har nå rangert norske idrettshelter, norske og internasjonale fotballklubber og norske TV-show som fikk flest enkeltspill i 2009 – og som gav flest enkeltgevinster tilbake til tipperne.

- Ole Einar Bjørndalen, som prikket inn fire VM-gull i fjor, er den mest populære enkeltutøveren, tett etterfulgt av en annen VM-konge, Petter Northug jr. Deretter er det et langt sprang ned til Håndballjentene og Emil Hegle Svendsen, skriver Jørgensen.

Aller mest populært blant tipperne er spill på fotballoddsen. Her var Manchester United og Barcelona i en særklasse de mest populære i fjor, fulgt av Rosenborg, Liverpool og Arsenal. Også fjorårets sølvvinner i Tippeligaen, Molde, var et populært spillobjekt, etterfulgt av Vålerenga, Brann og Stabæk.

Topp 10 - Norges heteste idrettsutøvere hos odds-tipperne 2009
1.Ole Einar Bjørndalen

2.Petter Northug jr.

3.Håndballjentene

4.Emil Hegle Svendsen

5.Ola Vigen Hattestad

6.Thor Hushovd

7.Håndballgutta

8.Susann Pettersen

9.Andreas Thorkildsen

10.Magnus Carlsen

Topp 20 – de heteste spillobjektene hos norske oddstippere - fotball:
1.Manchester United

2.Barcelona

3.Rosenborg

4.Liverpool

5.Arsenal

6.Chelsea

7.Molde

8.Vålerenga

9.Brann

10.Stabæk

11.Inter

12.Real Madrid

13.Viking

14.Bayern Munchen

15.Aalesund

16.Fredrikstad

17.Lyon

18.Lillestrøm

19.Strømsgodset

20.Ajax

Topp 5 – ligaer, fotball:
1.Premier League

2.Tippeligaen

3.La Liga

4.Champions League

5.Bundesliga

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere