NA24.no

Sponsormillioner renner inn

Her er alle prisvinnerne i sponsor- og eventbransjens store prisfest under Spot 2012.
Her er alle prisvinnerne i sponsor- og eventbransjens store prisfest under Spot 2012. Foto: Roger Fosaas
Ett solid resultat fra Sponsor- og Eventforeningen.

Sponsor- og Eventforeningen er klare med 2011-tallene. De viser et driftsresultat på 62 987 kroner og en omsetning på 1,67 millioner.

-2011 ble et særdeles godt år for foreningen på mange måter, sier styreleder Lasse Gimnes i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Aldri har foreningen hatt en høyere omsetning enn det som var tilfelle i 2011. Tilsvarende i 2010 landet på 1,32 millioner kroner.

Aldri hatt flere medlemmer
- Vi ser en vekst i foreningen på mange områder. Ikke minst opplevde vi en medlemsvekst på 25 prosent fra 2010 til 2011. Aldri har vi hatt flere medlemmer – ja, per 31.12.11 hadde vi 133 medlemmer. Det er mye positivt som skjer i foreningen, sier styreleder Lasse Gimnes i meldingen.

Gimnes tok over styreledervervet for Lars Martin Kaupang våren 2011. Da hadde Kaupang sittet som styreleder i 10 år.

- Kaupang med flere hadde lagt et godt grunnlag for veksten. Det er godt arbeid i foreningen gjennom mange år som vi nå ser resultater av, sier Gimnes i meldingen.

61.000 over budsjettet
Det var budsjettert med et driftsresultat på 1 000 kroner i 2011. Til slutt endte man på et driftsresultat på 62 987 kroner. I 2010 var tilsvarende resultat på 38 825 kroner.

- Dette er også gledelig – og styrker egenkapitalen til foreningen. Vi har mange gode prosjekter å bruke pengene på i tiden fremover. Det vil nok komme noen positive overraskelser etter hvert, sier Gimnes i meldingen.

Gimnes er også positiv til det året som vi nå er kommet godt i gang med.

- Det er for tidlig å konkludere når det gjelder 2012. Men vi har fått en meget god start på året, både når det gjelder nett, SPOT-arrangementet samt nye medlemmer. Vi har ingen ting å klage på. Samtidig jobber vi mye og godt med utviklingen, sier Gimnes i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere