NA24.no

Stabburet blir hovedsponsor for Fredrikstad

Foto: Linn Cathrin Olsen/SCANPIX
Sist oppdatert:
Stabburet utvider sitt samarbeid med FFK og blir klubbens nye hovedsponsor.

Det skriver Fredrikstad Fotballklubb i en melding. Avtalen er toårig, og med opsjon om forlengelse. I årets sesong får Stabburet sin logo på brystet til drakter på A-lag, 2. lag og juniorlag. Avtalen innebærer også en leveringsavtale om salg av mat på Fredrikstad Stadion.

Etter nedrrykket i fjor, ble det raskt klart at tidligere hovedsponsor, Carnegie, ikke ville være med videre.

- Vi tror avtalen vil gi Stabburet en god profilering, samtidig som vi skal bidra til at publikum får oppleve ekte matglede når de besøker stadion. Dette er en avtale som betyr mye for mange av våre ansatte i Østfold-området, sier Inger Marie F. Ingdahl, informasjonssjef i Stabburet.

Viktig samarbeidspartner
Stabburet, som blant annet står bak suksessen Pizza Grandiosa, han vært en viktig støttespiller og samarbeidspartner til FFK helt fra den tiden bedriftens gründer, Gunnar Nilsen, selv var spiller på B-laget og formann i klubben i 1959. Stabburet var også den aller første draktsponsoren til FFK i 1971. De siste årene har en trofast supportergjeng fra Stabburets fabrikk i Fredrikstad stilt gratis opp for å servere pølser og hamburgere på kampene, heter det i meldingen

- Vi er veldig glade for at en ny hovedsponsor er på plass. Det betyr mye at Stabburet er lokalt forankret i Fredrikstad og at vi har hatt et godt samarbeid over lang tid, sier Magne Rummelhoff, salg- og markedssjef i Fredrikstad fotballklubb.

Det opplyses ikke om størrelsen på avtalen i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere