NA24.no

(Thinkstock.com)

StarTour bytter byrå

Sist oppdatert:
Satser på svenske byråer.

Etter en god prosess har reisearrangøren nå landet på det svenske byrået Catt och Co som sitt nordiske hovedbyrå.

- Vi er markedsledende i Norden og det har vært viktig for oss å finne et byrå som tilfredsstiller våre nordiske krav og ønsker på best mulig måte. Nå ser jeg frem til å jobbe tett nordisk for å ytterligere styrke vår posisjon som Norges prefererte reisearrangør, sier kommunikasjonsdirektør Lena Petersson i Star Tour i en pressemelding.

FØLG NA24 PROPAGANDA PÅ FACEBOOK HER

Byråvalget er slutten på en omfattende og grundig prosess.

Lang prosess
- Vi hadde ingen preferete byråer da vi startet, så valget har vært en lang prosess. Etter å ha møtt mer enn ti anbefalte og suksessrike byråer, gikk vi i dialog med tre av dem. Av de tre landet vi enstemmig på Catt och Co, sier Star Tour-gruppens nordiske markedssjef Anna Berndt i meldingen.

Catt Olsson og teamet hos Catt och Co ser frem mot samarbeidet som startet for bare noen dager siden.

Design er avgjørende
- Jeg er kjempeglad! Det er veldig stort å få jobbe med ett av Nordens største varemerker. Dessuten er det et produkt som alle elsker og som har ansatte som gjenspeiler det. Det er også veldig morsomt å jobbe med oppdragsgivere som mener at kommunikasjon og design er avgjørende, sier Olsson i meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere