NA24.no

Foto: Knut Falch (Scanpix)

Sterkt fra tidligere TV2-topper

Sist oppdatert:
Medieteknologiselskapet Vizrt kaster samtidig en brannfakkel om mediemarkedet.

Vizrt leverer teknologiløsninger til TV- og medieindustrien. Selskapet ledes av tidligere TV2-topp Bjarne Berg. Vizrt leverer grafiske- og ulike teknologiløsninger til mediebedrifter i hele verden, og har dermed godt innsyn i forholdene i medieindustrien. Uttalelsene til Berg i den siste kvartalsrapporten friskmelder på ingen måte medieindustrien.

- Vi prater med en stort antall kunder og potensielle kunder og andre med kunnskap om vår industri, over hele verden. Signalene vi får fra medieselskapene er fortsatt blandet. Fleste parten av dem tror at vi aldri vil se en inntjening slik vi så ved starten av de første åtte årene i dette århundre, med på samme tid, flesteparten av de vi snakket med tror de må investere for å få så mye som mulig ut av annonsemarkedet, skriver Berg i meldingen.

Gode tall
Kvartalstallene til Vizrt er gode, til tross for de dårlige tidene i mediebransjen.

Omsetningen til selskapet steg med 4 prosent til 21,5 millioner dollar, mens driftsresultatet før avskrivninger endte på 2,7 millioner dollar opp 32 prosent fra i fjor. Det rene driftsresultatet ble på 0,6 millioner dollar i kvartalet, mens kontantstrømmen var på sterke 3,5 millioner dollar i kvartalet.

Tror på moderat vekst
Berg skriver i meldingen at han tror på moderat vekst fremover.

- For de neste tre kvartalene tror vi på moderat vekst, men vi er forsiktig optimister til at det i løpet av andre halvår 2010 kan bli like sterke veksttall som vi opplevde tidligere, skriver Berg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere