NA24.no

Stjernefall for Stargate

Millionene forsvant.

Hallgeir Rustan lever nøkterne dager. Den tidligere tredjemann i produksjonsteamet Stargate driver fortsatt å mekker låter, men det er langt fra så lønnsomt som glansdagene til den tidligere trioen. Det røper regnskapstallene for 2008.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Mistet millioner
Stargate Studio ble etablert i 1996 og allerede etter noen år fikk studioet suksess i England og solgte millioner av plater.

Men så snudde det.

Tor Erik Hermansen, Mikkel S. Eriksen og Hallgeir Rustan skilte lag i 2005, da Rustan ikke hadde lyst til å flytte til USA. Dermed ble det slutt på millionomsetningen for det kjente studioet.

TV-vignetter ga overskudd
Stargate Studios, som i dag er heileid av Rustan, omsatte i 2008 for 744.250 kroner og fikk et resultat før skatt på 99.391 kroner. Opp fra et minus litt over 2.000 kroner i 2007.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Til sammenligning omsatte selskapet i 2003 for 9,4 millioner kroner og fikk et resultat på 5,9 millioner før skatt.

- Jeg bruker tiden på å skrive vignetter for TV2, både for nyhetskanalen, sportskanalen, TV2 Zebra og filmkanalen, sa Rustan til Side 2 i mars 2009.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere