*Nettavisen* Økonomi.

Store endringer i JKL Group

Foto: JKL

Ny ledergruppe på plass.

04.04.11 11:12

Ragnar Sagdahl (41) er konstituert som managing director for JKLs Oslo-kontor fra 1. april. Han har vært en del av ledelsen i JKL Oslo siden høsten 2007. Samtidig går Trine Lie Larsen og Are Slettan inn i ledergruppen, med ansvar for fagområdene myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon.

JKLs nye ledergruppe består nå av Ragnar Sagdahl, Sindre Darre, Trine Lie Larsen og Are Slettan. Darre har bakgrunn som seniorrådgiver i Cobra (nå Creuna) og forsikringsselskapet If, med merkevarebygging og CSR som spesialområder.

- JKL opplever økende oppdragsmengde spesielt innen myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon, og vi styrker derfor satsningen på disse fagområdene med to nye fagteam, sier Ragnar Sagdahl.

Fokus på myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon.

Trine Lie Larsen har ansvaret for JKLs myndighetskontaktsteam. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for Trond Giske i Kulturdepartementet, og har hatt en rekke verv i AUF og Arbeiderpartiet. Are Slettan skal lede selskapets arbeid med finansiell kommunikasjon. Slettan har mange års erfaring som finans- og næringslivsjournalist, og han var tidligere redaktør i Finansavisen.

Ragnar Sagdahl overtar som managing director etter Cecilie Ditlev-Simonsen, som 1. mai begynner som konserndirektør i Gjensidige Forsikring ASA. Han er en sentral rådgiver for flere av JKLs største kunder. Han har mange års erfaring som journalist, blant annet fra NRKs Brennpunkt-redaksjon og Forbrukerinspektørene.

– Ragnar har markert seg som en dyktig rådgiver og leder, og vi er meget tilfreds med at han tar over ledelsen av Oslo-kontoret i denne fasen. Samtidig pågår arbeidet med å vurdere eksterne kandidater til både lederjobben og andre rådgiverstillinger, sier konsernsjef Maria Grimberg i JKL Group.

I en melding heter det at 41 år gamle Ragnar Sagdahl er konstituert som daglig leder for JKLs Oslo-kontor fra 1. april. Han har vært en del av ledelsen i JKL Oslo siden høsten 2007. Samtidig går Trine Lie Larsen og og en gammel kjenning for NA24-leserne, Are Slettan, inn i ledergruppen. De vil ha ansvar for henholdsvis myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon.

JKLs nye ledergruppe består nå av Ragnar Sagdahl, Sindre Darre, Trine Lie Larsen og Are Slettan. Darre har bakgrunn som seniorrådgiver i Cobra (nå Creuna) og forsikringsselskapet If, med merkevarebygging og CSR som spesialområder.

- JKL opplever økende oppdragsmengde spesielt innen myndighetskontakt og finansiell kommunikasjon, og vi styrker derfor satsningen på disse fagområdene med to nye fagteam, skriver Ragnar Sagdahl.

Fokuserer på myndighetskontakt og finansiell info
Trine Lie Larsen har ansvaret for JKLs myndighetskontaktsteam. Hun har tidligere vært politisk rådgiver for Trond Giske i Kulturdepartementet, og har hatt en rekke verv i AUF og Arbeiderpartiet, heter det i meldingen Are Slettan skal lede selskapets arbeid med finansiell kommunikasjon. Slettan har mange års erfaring som finans- og næringslivsjournalist, og han var tidligere redaktør i Finansavisen.

Ragnar Sagdahl overtar som daglig leder etter Cecilie Ditlev-Simonsen, som 1. mai begynner som konserndirektør i Gjensidige Forsikring ASA. Han er en sentral rådgiver for flere av JKLs største kunder. Han har mange års erfaring som journalist, blant annet fra NRKs Brennpunkt-redaksjon og Forbrukerinspektørene.

– Ragnar har markert seg som en dyktig rådgiver og leder, og vi er meget tilfreds med at han tar over ledelsen av Oslo-kontoret i denne fasen. Samtidig pågår arbeidet med å vurdere eksterne kandidater til både lederjobben og andre rådgiverstillinger, skriver konsernsjef Maria Grimberg i JKL Group i meldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag