NA24.no

Store forventninger til Norge

Foto: Skjermdump
Friluftsbutikken Outnet er lansert

-Vi lanserte Outnet.dk i Danmark i høst, og det har gått over forventingene. At vi valgte Danmark først handlet mest om at det var et mindre steg å ta enn å gå inn i Norge. Når vi nå lanserer i Norge har vi større forventninger på det norske markedet enn hva vi hadde i Danmark, sier Stefan Gustafsson, grunnleggeren og VD i selskapet.

Med en base i de skandinaviske varemerkene kjenner Outnet at man har et tett samarbeid med produsenter og gode muligheter til å konkurrere med internasjonale aktører. Selskapet har siden mange år tilbake eksportert friluftsutstyr over hele verden, men siden høsten satser man på å gjøre en særegen jobb på det nordiske markedet.

Vi tar en del ordre via vårt engelske domen Outnet.eu, men det er ikke før du virkelig fokuserer på et marked at det kan ta skikkelig fart. Nå setter vi fokus på Norge, og vi tror på raske resultater. Vi har et veldig fint og bredt produktutvalg med oss fra starten, og logistikken er på plass med blant annet norsktalende kundetjeneste sier Gustafsson

Outnet.se er Sveriges best likte friluftsbutikk på nettet. To år på rad har Outnet blitt utkåret til årets e-handlere av Pricerunners brukere. Gjennom å tilby et svært bredt sortiment til bra priser, med raske leveranser og høyt servicenivå har Outnet lykkes med å vokse med mer enn 100% årlig under de seneste tre årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere