NA24.no

Strålende nyhet for norske NHL-fans

Foto: Afp
Sist oppdatert:
Når NHL-sesongen lørdag endelig starter, blir alle TV-kampene sendt i HD-kvalitet.

- Tilbudet er vesentlig bedre i år. Alt går i HD, ettersom alle sportskanalene våre er oppgradert til HD nå, forteller presseansvarlig Øystein Hygen Christensen i Viasat til Nettavisen.

Viasat skal denne sesongen satse tyngre på NHL enn noensinne. På grunn av konflikten mellom eierne og spillerne, startet ikke sesongen som planlagt i oktober. I stedet droppes den første pucken lørdag kveld, norsk tid.

På Viaplay.no vil abonnenter få tilgang til samtlige kamper som spilles i NHL. Utvalget er naturlig nok ikke like omfattende på TV-kanalene, men det blir likevel det beste tilbudet norske NHL-fans noensinne har fått.

Allerede åpningsdagen blir det sendt tre kamper; Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks fra klokken 21.05, Boston Bruins - New York Rangers fra 01.05 og Vancouver Canucks - Anaheim Ducks fra 04.05.

Også søndag sendes det tre kamper på Viasat Hockey/-HD.

- Det vil også sendes i SD, ettersom det er flere distributører som ennå ikke har oppgradert til HD, forteller Hygen Christensen, som legger til at også kampene på Viaplay vil bli sendt i HD.

En del av kampene blir presentert med svenske studiosendinger i forkant. Disse kampene vil sendes med svenske kommentatorer. Ellers vil kampene bli kommentert av nordamerikanske kommentatorer.

- Jeg tror det alltid vil være ulike meninger om hva som er best og hva man foretrekker. De har veldig dyktige kommentatorer i Sverige, mens mange også liker amerikanske og da har vi Viaplay tilgjengelig, hvor amerikansk er tilgjengelig, påpeker Viasats presseansvarlige.

Han opplyser i tillegg at alle kabel-TV-kunder fra 29. januar vil få Viasat Hockey HD tilgjengelig på sitt nett.

Klikk her for å se sendeskjemaene til Viasat-kanalene. Klikk her for å se det fullstendige kampprogrammet i NHL.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere