NA24.no

Wall Street, Michael Douglas, Gordon Gekko
Wall Street, Michael Douglas, Gordon Gekko Foto: HO (Scanpix)

Strømmer til Gordon Gekko

Det er tøff konkurranse i enkelte miljøer om å få sett «Wall street; money never sleeps» først.

Finansbransjen kjemper knallhardt om å bli førstemann til å vise Gordon Gekko bli løslatt fra fengsel. Bare i Oslo er det planlagt ikke mindre enn 13 førpremierer, hvor over tre tusen inviterte får se Wall Street-oppfølgeren i forkant av den offisielle premieren. I tillegg kommer ti arrangementer utefor Oslo.

- Vi liker å være «first» når vi heter First, sier kommunikasjonsdirektør Tor Arne Olsen i First Securities til Stocklink iMarkedet.

First Securities vil følge opp et tema de har holdt fokus på.

- Vi benytter denne anledningen til å rette oppmerksomheten rundt ansvarlighet, sier Olsen. Han forteller at det skal holdes en paneldebatt i forkant hvor dette og andre relevante temaer vil bli diskutert.

Totalt er det registrert 13 førpremierer i forskjellige størrelser. Sjelden er det mer enn en film i året som får like mye oppmerksomhet fra næringslivet, sier programdirektør Christian Berg hos Oslo Kino til Stocklink Imarkedet.

Relativt mange av dagens ansatte i bankene og meglerhusene har vokst opp med Gekko og flere melder om stor interesse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere