*Nettavisen* Økonomi.

Strømmet til Åndenes makt

Lene Ranehag og Tom Strømness Foto: TVNorge

Beste søndag på fire år.

454 000 så premieren på Åndenes makt i går. Også Alt for Norge økte seertallene kraftig. Dermed ble TVNorge både største kanal og største TV-gruppe i målgruppen 12 - 44 denne søndagen.

- Vi må klype oss litt i armen for tiden. Det blåser medvind fra alle kanter. Samtidig vet vi hvor fort slike ting kan snu, så her er det ikke snakk om å ta av. Vi fortsetter vår langsiktige og strategiske programplanlegging, som vi åpenbart høster fruktene av i disse dager. Vi har lenge hatt en ambisjon om å gi et skikkelig tilbud også på søndager, og det setter seerne tydeligvis pris på, sier kommunikasjonsdirektør i TVNorge, Svein Tore Bergestuen i en melding.

Beste søndag på fire år
TVNorge er vanligvis sterkest på ukedagene, men fra og med i høst flyttet TV-kanalen fjorårets største seersuksess, Alt for Norge, fra torsdag til søndag. Økningen i seertallene viser at det er det flere og flere som har fått med seg.

- I tillegg vet vi at Åndenes makt alltid har hatt en svært lojal seerskare. Det utgjør til sammen forklaringen på vår beste søndag på fire år, konstaterer Bergestuen i meldingen.

Alt for Norge fortsetter å øke
Også Alt for Norge øker seertallene. Hele 463 000 fikk med seg gårsdagens episode. Det er opp

50 000 siden forrige søndag, og opp hele 160 000 siden premieren. Det gjør TVNorge til største kanal, med en seerandel på 17,5 prosent, og største gruppe med 23,2 prosent andel denne søndagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.