*Nettavisen* Økonomi.

Styrker hodejakten

Medierekruttering forsterker staben og henter inn Dag Haavardsen.

Senior medierådgiver Dag Haavardsen melder overgang fra PHD til Medierekruttering. Der skal han blant annet jobbe med rekruttering av markedsførere, rådgivere, selgere og kommunikatører til medie- og kommunikasjonsbransjen.

NA24 Propaganda - landets største medienettsted

Dag Haavardsen har tidligere blant annet vært TV- og radiorådgiver i Mediacom , tv-faglig ansvarlig i OMD og senior rådgiver i PHD. Han har også jobbet som senior researcher i TV Norge og analytiker i Tandberg Data.

- Menneskene er de aller viktigste ressursene i en bedrift, ikke minst i medie- og kommunikasjonsbransjen. Jeg kjenner bransjen, menneskene, behovet for kommunikasjonsforståelse og kulturene godt, og vet hva som kreves i en slik jobb. Med min oppriktige lidenskap og interesse for media, i kombinasjon med stor nysgjerrighet og fascinasjon for rekrutteringsfaget, ser jeg frem til å bidra med mitt i Mediarekruttering, sier Haavardsen.

Haavardsen tiltrer stillingen som rådgiver 3. mars

Medierekruttering teller dermed ni medarbeidere, hvor seks av disse jobber med operativ rådgiving og rekruttering.

­ Den faglige bredden vi nå har blant rådgiverne våre gjør oss svært godt rustet til å møte utfordringene til kundene våre. Samlet sett besitter vi både bred redaksjonell kompetanse, lang kommersiell erfaring fra både medie- og byråsiden, samt lang ledererfaring. Vi er svært glade for å få Dag på plass og gleder oss til han kan bruke sitt store nettverk fra bransjen operativt ute hos våre kunder, sier daglig leder Henrik Sandberg.

Har du medietips - ta kontakt med NA24 Propaganda.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.